13/10/2019 23:42
Komisaras Reksas
komisarasreksas.lt - Komisaro Rekso Lietuviskas puslapis
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
Shoutbox
You must login to post a message.

No messages have been posted.
Navigacija
· Namai
· Straipsniai
· Siuntimai
· DUK
· Forumas
· Web nuorodos
· Nauja kategorija
· Kontaktai
· Pateikti nuorodą
· Pateikti naujienas
· Pateikti straipsnį
· Rekomenduokit mus
· Mūsų darbai
· Su Nomeda
· Dainius
· Foto galerija
· Šį vakarą tv rodys
· TV programos
· MP-3
· TV eteris
Forumo temos
Naujausios temos
· Kokios muzikos norė...
· Juokai
· Norit moderuoti koki...
· TV pagalba.
Populiariausios temos
Temų nėra
Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 2

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 101
· Naujausias narys: test
Skaitliukas Nr.1
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
„Skonio“ teisėja tapusi Agnė Jagelavičiūtė į pasimatymą virtuvėje kviečia išradingus, drąsius ir greitus
TV Eteris

„Noriu dalintis su žmonėmis džiaugsmu valgyti“, - sako kulinarinės knygos ir kulinarinio dienoraščio internete autorė Agnė Jagelavičiūtė, nuo naujojo LNK sezono dirbsianti premjerinio šou „Skonis“ teisėja.

„Pasimatykime virtuvėje“ knyga ir dienoraščiu išgarsėjusi Agnė savo profilyje „Facebooke“ nepateikia receptų kaip dabar madinga, o dalinasi idėjomis su tais, kurie ieško įkvėpimo virtuvėje. Maisto kultūra Agnei įskiepyta nuo pat vaikystės – jų šeimai bent kartą per dieną buvo privalu susitikti prie bendro stalo, o tėčiui iškepti Velingtono kepsnį buvo vienas juokas. Dar būdama maža mergaitė Agnė pusrytinius blynelius cukraus pudros patale su šviežia gervuogių uogiene gaudavo į lovą – taip pamažu išmoko pamilti virtuvę ir kulinariją.

Didžiausio kulinarinio šou teisėja tapsianti Agnę darsyk pakartoja virtuvės guru Gordono Ramsey pasakytą mintį, kad gaminti gali visi. „Savo komandoje norėčiau matyti ir mamą, kuri iki beprotybės ištobulino keksiukų kepimą, ir mažulyčio šeiminio restoranėlio kur nors Jurbarke šefą. Gal abu svajoja apie didelę virtuvės virtuozo karjerą. Tai šansas abiems, ir aš laukiu tokių žmonių šiame naujos kartos LNK šou“, - sako Agnė.

„Norėčiau savo komandoje išradingų drąsių ir ... greitai gaminančių žmonių. Aš visada stengiuosi gaminti lėtai, bet man neišeina. Todėl niekada nekepu Romo bobų, nes jas gaminant negali lakstyti po namus, trankyti durimis ir šokti. Seniau kaime moterys prieš kepdamos Romo bobas pirma iš gryčios vaikus išvarydavo“.

Pasak Agnės, „Skonyje“ ji labiausiai kreips dėmesį š išmonę. „Visų pirma patiekalas turi atrodyti gražiai, jame turi būti įdėta išmonės. Man nerūpi snobiški dalykai. Gražiausia tada, kai žmogus iš paprastų dalykų gali sukurti stebuklą. Todėl aš nevertinu Serrano kumpio labiau už lietuvišką kiaulienos kumpį. Man vienodai aukštas lygis ir „Noma“ restoranas Kopenhagoje, į kurį patekti eilėje laukiau ištisus metus, ir močiutės kotletukai su gelsve“.

Virtuvės gurmanė Agnė sako neturinti firminio patiekalo. „Firminis patiekalas, mano galva, reiškia tai, kad žmogus nėra atsipalaidavęs virtuvėje. „Ką gaminsiu, visada sugalvoju paskutinę minutę, vaikščiodama po parduotuvę ar turgų. Man nesvarbu išsirinkti recepto, lemia tai, ką užmatau šviežio, ką tik atvežtą ūkininko ant prekystalio“.

Naujo formato kulinarinis šou „Skonis“ Lietuvoje per LNK vienu metu pasirodys su premjeromis dvidešimtyje šalių. Jis vadinamas geriausiu ABC kanalo laidos debiutu per dvejus pastaruosius metus.

Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Komisaras Reksas
komisarasreksas.lt - Komisaro Rekso Lietuviskas puslapis
Tapk mūsų draugu
Žaliukas Feisbuke
Narių apklausa
TV3 ar LNK ?

TV3
TV3
100% [1 Balsas]

LNK
LNK
0% [0 Balsai]

Balsai: 1
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 13/09/2017 16:17

Apklausų archyvas
3,858,157 unikalūs lankytojai