16/10/2019 22:19
Komisaras Reksas
komisarasreksas.lt - Komisaro Rekso Lietuviskas puslapis
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
Shoutbox
You must login to post a message.

No messages have been posted.
Navigacija
· Namai
· Straipsniai
· Siuntimai
· DUK
· Forumas
· Web nuorodos
· Nauja kategorija
· Kontaktai
· Pateikti nuorodą
· Pateikti naujienas
· Pateikti straipsnį
· Rekomenduokit mus
· Mūsų darbai
· Su Nomeda
· Dainius
· Foto galerija
· Šį vakarą tv rodys
· TV programos
· MP-3
· TV eteris
Forumo temos
Naujausios temos
· Kokios muzikos norė...
· Juokai
· Norit moderuoti koki...
· TV pagalba.
Populiariausios temos
Temų nėra
Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 2

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 101
· Naujausias narys: test
Skaitliukas Nr.1
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
„Skonio“ teisėjų komanda suformuota – prie jos prisijungė Kristina Brazauskienė
TV Eteris

43 metų darbo stažas visuomeninio maitinimo įstaigose. 23 metų vadovavimo patirtis. Nuo darbo sporto rūmų vyriausybiniame bufete iki vadovavimo vienam geriausių sostinės viešbučių. Vyriausybiniai priėmimai, kelionės po pasaulį ir pietūs, asmeniškai ruošiami prezidentui. Naujajam LNK šou „Skonis“ žūtbūt reikėjo jos unikalios patirties. Ne iš karto, bet tvirtai Kristina Brazauskienė priėmė iššūkį – tapti viena iš didžiausio kulinarinio šou „Skonis“ teisėjų kartu su „Stiklių“ bendrasavininkiu Romu Zakarevičiumi, virtuvės šefu Liutauru Čepracku ir kulinarinio dienoraščio ir knygos autore Agne Jagelavičiūte.

Pomėgis gaminti Kristinai gimė dar mokykloje. „Atsimenu, kaip aštuntoje klasėje iškepiau savo pirmąjį tortą. Visi gyrė, ir nuo to viskas ir prasidėjo. Tai - relakasas. Man labai patinka gaminti, tik, gaila, kad dabar neturiu kam“, - liūdnai nusišypso. Šviesiausios dienos jos gyveni me - pusryčiai, pietūs ir vakarienės su amžinatilsy prezidentu Algirdu Mykolu Brazausku.

„Aš pagaminu kokį žvėrienos patiekalą, atneša ant stalo, ir jis mane apiberia komplimentais. Ar gali būti maloniau, kai mylimam vyrui patinka tai, ką jam specialiai paruošei? Iki šiol atsimenu Algirdo žodžius: „Kriste, tau didelis pliusais kaip moteriai, kad tau patinka gaminti.

Man iš tikrųjų patinka. Aš galiu užsienyje kur nors knygyne praleisti po keturias penkias valandas, besirinkdama knygas apie virtuvę, serviravimą, svečių aptarnavimą. Kai reikėjo keistis, priiminėti garbingus svečius iš užsienio, teko patirties semtis iš knygų – kaip kitaip išmoksi to, ko niekada čia nemokė?“

Kristina nebijo prisipažinti, kad vis dėlto išliko lietuviškos virtuvės šalininkė. „Kodėl dabar madinga ją keikti? Nes žmonės pila per daug spirgų ir paskui piktinasi, kad skrandis stoja. Pažiūrėkime į tai moderniau! Cepelinai, vėdarai, bulviniai blynai – tai patiekalai, kurių, rodos, niekada neatsivalgysiu. Jeigu einu mieste ir pamatau restoraną, reklamuojantį cepelinus, praeinu, bet grįždama tuo pačiu keliu vis tiek užsuku – negaliu atsispirti“, - juokiasi Kristina. Ji turi daug gudrybių, kaip lietuviškus patiekalus paruošti išskirtinai.

Kristina prisipažįsta – ją jaudina laukiantis susitikimas su naująja karta. „Jaunimas turi savo skonį, savo stilių, jaunoji karta išbandė restoranus ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Laukia nuotykiai“, - nusišypso K. Brazauskienė, pirmą kartą į televiziją žengianti ne svečio, o laidos šeimininko amplua.

Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Komisaras Reksas
komisarasreksas.lt - Komisaro Rekso Lietuviskas puslapis
Tapk mūsų draugu
Žaliukas Feisbuke
Narių apklausa
TV3 ar LNK ?

TV3
TV3
100% [1 Balsas]

LNK
LNK
0% [0 Balsai]

Balsai: 1
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 13/09/2017 16:17

Apklausų archyvas
3,872,310 unikalūs lankytojai