22/10/2019 01:58
Komisaras Reksas
komisarasreksas.lt - Komisaro Rekso Lietuviskas puslapis
Prisijungti
Vardas

Slaptažodis



Pamiršai slaptažodį?
Prašyk naujo!.
Shoutbox
You must login to post a message.

No messages have been posted.
Navigacija
· Namai
· Straipsniai
· Siuntimai
· DUK
· Forumas
· Web nuorodos
· Nauja kategorija
· Kontaktai
· Pateikti nuorodą
· Pateikti naujienas
· Pateikti straipsnį
· Rekomenduokit mus
· Mūsų darbai
· Su Nomeda
· Dainius
· Foto galerija
· Šį vakarą tv rodys
· TV programos
· MP-3
· TV eteris
Forumo temos
Naujausios temos
· Kokios muzikos norė...
· Juokai
· Norit moderuoti koki...
· TV pagalba.
Populiariausios temos
Temų nėra
Prisijungę vartotojai
· Prisijungę svečiai: 3

· Prisijungę nariai: 0

· Iš viso narių: 101
· Naujausias narys: test
Skaitliukas Nr.1
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
TV laidos vedėju tapsiantis virtuvės šefas D. Praspaliauskas: pasidaviau avantiūrai
TV laidos vedėju tapsiantis virtuvės šefas D. Praspaliauskas: pasidaviau avantiūraiNaująjį TV3 televizijos sezoną į eterį trečią kartą sugrįžta kulinarinė-konditerinė pokalbių laida „Gardu Gardu“. Laidos vedėjo vaidmuo šįkart patikėtas garsiam virtuvės šefui, restorano ir braserijos „Dublis“ įkūrėjui Deivydui Praspaliauskui, kuris kiekvieną savaitgalį pusryčiaujantiems siūlys netradicines pusryčių valgių improvizacijas ir intriguojančius pokalbius su Lietuvos garsenybėmis.

„Niekada nesvajojau apie laidos vedėjo vaidmenį, tačiau pasidaviau šiai avantiūrai – patiko laidos koncepcija gaminti vien tik pusryčius. Visada renkuosi improvizaciją, o ne formules, todėl buvo įdomu eksperimentuoti su tradiciniais pusryčių valgiais ir suteikti jiems naujų skonių,“ – įpusėjus laidų filmavimams sakė Deivydas.

Laidos kūrėjai atskleidžia, kad pagrindinė laidos „Gardu Gardu“ misija išlieka ta pati – parodyti, kad gaminti gali visi. Laidos metu žiūrovams bus pateikiami nesudėtingi, greitai paruošiami pusryčių receptai ir pripažinto virtuvės šefo patarimai, kaip į gaminimo rutiną įtraukti naujų spalvų ir skonių. TV3 eteryje Deivydas pusryčiaus ne vienas – jam kompaniją palaikys ir apie savo pusryčiavimo įpročius pasakos žinomi Lietuvos žmonės.

„Manau, kad Lietuvoje kulinarinės-konditerinės laidos pamažu keičia savo formatą į gerąją pusę. Prieš ruošdamasis laidos filmavimams atidžiai tyrinėjau panašių laidų įrašus – panaršius po 10-ties ar net 5-erių metų senumo archyvus sunku nesijuokti. Dabar viskas kitaip – atsiranda daugiau laisvumo, bendravimo, vietos netikėtumams ir sveikam humorui,“ – apie pokyčius kalba D. Praspaliauskas.
Komentarai
Komentarų dar neparašyta.
Rašyti komentarą
Turite prisijungti, norėdami parašyti komentarą.
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungti, jeigu norite balsuoti.

Nėra reitingų.
Komisaras Reksas
komisarasreksas.lt - Komisaro Rekso Lietuviskas puslapis
Tapk mūsų draugu
Žaliukas Feisbuke
Narių apklausa
TV3 ar LNK ?

TV3
TV3
100% [1 Balsas]

LNK
LNK
0% [0 Balsai]

Balsai: 1
Kad galėtum balsuoti, turi prisijungti.
Pradėta: 13/09/2017 16:17

Apklausų archyvas
3,893,164 unikalūs lankytojai