Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

SLAPTA IŠTEKĖJUSI "TV PAGALBOS" PAŽIBA R. LAZAUSKIENĖ TURI NAUJIENĄ

SLAPTA IŠTEKĖJUSI "TV PAGALBOS" PAŽIBA R. LAZAUSKIENĖ TURI NAUJIENĄ
Šią žurnalistę daugelis pažįsta iš graudžiai komiškų vaizdelių Lietuvos provincijoje ir miestuose. Rūta Lazauskienė - "TV pagalbos" narė - turi džiugių asmeninio gyvenimo permainų, apie kuriuos papasakojo portalui MIESTE.

Pasirodo, vasaros pradžioje moteris patyliukais ištekėjo už naujo mylimojo ir dabar yra nebe Lazauskienė.

"Vestuvės įvyko birželio 13 dieną. Santuoką registravome Vilniaus santuokų rūmuose, o kuklią šventę artimiausiems draugams ir šeimos nariams surengėme Panevėžio rajone. Šventė, manau, bet kokiu atveju yra tobula tada, kai teki iš meilės", - pasakojo prieš kelis mėnesius laimingai antrą kartą ištekėjusi Rūta.

Moteris suknelę savo šventei išsirinko viename salone Vilniuje. Ji buvo balta ir trumpa, nuotaka rankose laikė baltų frezijų puokštę.

Kaip televizijos garsenybei pavyko taip ilgai nuslėpti naujieną apie savo vestuves? "Tam, kam reikia, tas ir žinojo. Nemačiau tikslo garsiai rėkti, kad išteku. Nepasakojau niekam - tik porai artimesnių žmonių. O dabar, kai jau viskas praėjo, galiu šiuo džiaugsmu ir pasidalyti", - šyptelėjo pašnekovė.

Paprašyta plačiau pristatyti savo mylimąjį, Rūta nebuvo linkusi daug atvirauti, tačiau kelias detales vis dėlto atskleidė. "Jo vardas Robertas. Jis jau ne vienerius metus dirba užsienyje. Tai vyras, su kuriuo kartu esame jau trečius metus. Ar nesunku bendrauti per atstumą? Ne, nes Robertas dažnai grįžta namo, o kol jo nebūna, vienas kito labai pasiilgstame", - atviravo Rūta.

Beje, nuo šiol keičiasi ir garsios moters pavardė, kurią daugelis iki šiol atsimena iš televizijos reportažų. "Iš pradžių buvau pasilikusi abi pavardes, bet vėliau supratau, kad labai nepatogu. Legendinė Lazauskienė nuo šiol bus Filejeva. Tiesa, manau, kad ir toliau daugelis mane vadins Lazauskiene", - nuomone dalijasi "TV pagalbos" gelbėtoja.

Neseniai ištekėjusi moteris savo gerbėjams turi dar vieną staigmeną ir kviečia akylai žiūrėti naujo sezono laidas per TV3. "Manau, per artimiausias kelias savaites akylesni žiūrovai viską patys supras", - intriguoja Rūta ir vėliau patikslina, ką turi galvoje. Prieš mėnesį ji pagimdė sūnelį, o anksčiau filmuotose naujojo sezono laidose televizijos žiūrovams dar pasirodys su pilvuku.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.