Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Nauja M.Mikutavičiaus mylimoji – etatinė garsių vyrų draugė

Nauja M.Mikutavičiaus mylimoji – etatinė garsių vyrų draugė
Pramogų pasaulio užkulisiuose jau kelias savaites puse lūpų kuždama, kad TV laidų ir renginių vedėjas bei žurnalistas Marijonas Mikutavičius pastaruoju metu aktyviai dėmesį rodo santykiais su žinomais vyrais išgarsėjusiai Justinai Ragauskaitei. Nors pati Justina dar šių metų pradžioje žurnalistams atviraudavo apie savo jausmų labirintus, šįkart nutarė užsisklęsti.

„Nieko nekomentuosiu, negaliu nei patvirtinti, nei paneigti“, – į DELFI klausimą apie naujai užmegztus ryšius su M. Mikutavičiumi atsakė ji.

Tiesa, nors Justina šįkart pasakoti, kas sieja ją ir M. Mikutavičių nepanoro, apie jųdviejų draugystę liudija naktiniai pasimatymai. Štai naktį iš antradienio į trečiadienį jiedu vakarojo viename Vilniaus senamiestyje esančiame restorane. Marijonas ir Justina smagiai leido laiką iki 23-ios valandos, kol užeigą atėjo metas uždaryti, vėliau vakaroti persikėlė į vieną lauko kavinę, esančią greta sostinės rotušės. Nors M. Mikutavičius ir J. Ragauskaitė drauge koketavo ypač atokioje kavinės kertelėje, bučinių nuo aplinkinių akių jiems nepavyko nuslėpti.

Merginai iki šiol nepavyko užmegzti ilgalaikių santykių su žinomais vyrais. Prieš trejus metus ji pagarsėjo kaip įtakingo TV prodiuserio Justino Milušausko širdies draugė. Su trylika metų vyresniu prodiuseriu artimi santykiai J. Ragauskaitę siejo šiek tiek ilgiau nei metus. Draugaudama su juo jauna gražuolė buvo ir vienos jo laidos vedėja.

Vėliau plykstelėjo staigi jos ir grupės „Neo“ nario bei TV šokių projekto dalyvio trejais metais vyresnio Mariaus Kiltinavičiaus aistra. Porelė viešai demonstravo meilę vienas kitam, bet romanas tetruko porą mėnesių. M. Kiltinavičius nekomentavo, kodėl išsiskyrė su J. Ragauskaite.

M. Mikutavičius su žmona Regina Renčeliauskaite išsiskyrė lygiai prieš dvejus metus. Jų santuoka netruko nė metų. Po skyrybų M. Mikutavičius ilgą laiką viešumoje rodydavosi vienas arba vyriškoje kompanijoje. Keturiolika metų jaunesnė J. Ragauskaitė, bene, pirma mergina, po skyrybų patraukusi dainininko dėmesį.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.