Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Žirniai, kyšiai ir Vaiduoklis

Žirniai, kyšiai ir Vaiduoklis
Sėkmingai pradėjęs žaidimą specialioje „Penktokų iššūkio“ laidoje, skirtoje TV3 15—ajam gimtadieniui, šiandien 17 val. 40 min. žinomas humoristas Artūras Orlauskas—Zakarauskas ir toliau artės prie 10 000 litų sumos.

Šį kartą jam sunkiausiai sekėsi įminti antros klasės mįslę „Tarp žirnių sėdi kepalas. Kas?“.

Ilgai svarstęs apie patiekiamą prie alaus žirnienę su kiaulių ausimis, humoristas vis dėlto turėjo pripažinti, kad atsakymas į šį klausimą jam neįkandamas.

Nenorėdamas taip lengvai pasiduoti, humoristas net griebėsi papirkinėjimo — už galimybę tęsti kovą laidos vedėjui buvo siūlomi pinigai ir mobilusis telefonas.

Ar A.Rožickas priimė A.Orlausko—Zakarausko pasiūlymą ir leido jam tęsti žaidimą?

Kitas žaidėjas, panoręs mesti iššūkį penktokams, — buvęs TV laidos vaikams „Kibir tele vibir“ vedėjas Vaiduoklis — Kastytis Stumbrys. Į laidą jis atvyko pasipuošęs kadaise gerbėjų jam pasiūta vaiduokliška kepure.

Nežinia, ar kepurė, ar darbas su vaikais Kastyčiui išėjo į naudą, tačiau jis įrodė, kad išmano pradinių klasių kursą. Ir tik susidūręs su penktos klasės gamtos klausimu „Kokios dujos labiausiai mažina ozono kiekį?“ Kastytis suklydo, manydamas, kad tai — anglies dvideginis.

Ar penktokai padėjo išsigelbėti vaikų draugui Vaiduokliui iš keblios padėties?

Trečioji laidos dalyvė, 25—erių vilnietė Eglė Meškienė, žaidimą pradėjo nesėkmingai. Atsakydama į patį pirmąjį klausimą, ji padarė didelę aritmetinę klaidą ir galimybė tęsti žaidimą jai pakibo ant plauko.

Visa laimė, kad šalia buvo puikiai matematiką išmanantis Tadas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.