Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

A. Kudabienė: kelionė į Zambiją – tam, kad taptų šviesiau

A. Kudabienė: kelionė į Zambiją – tam, kad taptų šviesiau

Naujajame televizijos sezone „Mano TV3. Čia šviesu!“ – ne tik nauji projektai, filmai ir serialai, bet ir žiūrovų pamėgtos laidos. Greta naujų šou „Be komentarų“ ir „100 000 € grynais“, „Beatos virtuvė“ ir „Susitikime virtuvėje“, pokalbių laidos „Ką manai?“, naujų kultinių serialų „Nusivylusios namų šeimininkės“ ir „Daktaras Hausas“, „Moterys meluoja geriau“ ir „Naisių vasara“ sezonų, Europos vyrų krepšinio čempionato kovų, televizijos eteryje karaliaus trečiasis „Šok su manimi“, tretieji „Lietuvos talentai“ ir visuomet aktuali, o dabar gerokai atsinaujinusi publicistika: „Akistata“, „Paskutinė instancija“, „Kodėl?“ ir „Prieš srovę“.

Viena populiariausių publicistikos laidų „Prieš srovę“ su žurnaliste Audre Kudabiene naująjį TV3 sezoną pradės kur kas anksčiau. Jau rugpjūčio 19-ąją laidos kūrybinė grupė ir dainininkas Audrius Mamontovas žiūrovams dovanos šviesos ir nuoširdumo kupiną pilnametražį dokumentinį filmą apie vienos skurdžiausių Afrikos valstybių – Zambijos vaikų gyvenimo tikrovę.

Andrius klausia: „Ar gali vienas dviratis išgelbėti kokį šimtą vaikų nuo mirties?“ Audrė, filmo autorė, atsako: „Taip.“ Šiuos žodžius TV3 žiūrovai išgirs jau greitai – dokumentinė juosta atskleis Zambijos džiaugsmus ir liūdesį. „Tai nuotykių pilna kelionė, po kurios turėtų tapti truputį šviesiau“, – intriguoja A. Kudabienė.

Norite padėti Zambijos vaikams? Skambinkite trumpuoju numeriu 1416 (auka – 2 litai) ir 1417 (auka – 5 litai) arba rašykite trumpąsias žinutes su tekstu: ZAMBIJA. Pagalbos lėšos šiuo būdu bus renkamos iki spalio 15 dienos. Aukoti taip pat galima pervedant sumas į visuomeninės organizacijos (VO) „Gelbėkit vaikus“ sąskaitas bankuose. Surinkta piniginė parama bus perduota tiesiogiai Save the Children („Gelbėkit vaikus“) padaliniui Zambijoje.
Kvietimą aukoti Zambijos vaikams jau galima pamatyti bendroje Zambijos dainininko Maiko Zullu ir A. Mamontovo dainoje, kurios klipą rasite internetinėje TV3 televizijoje www.tv3play.lt.

Speciali „Prieš srovę“ laida apie Zambiją – rugpjūčio 19 dieną, penktadienį, 19.10 val. per TV3.
Naujas „Prieš srovę“ sezonas – nuo rugpjūčio 30 dienos antradieniais 19.40 val. per TV3.

Didysis naujojo TV3 sezono ir Euro Basaket 2011 atidarymo šou – rugpjūčio 29 dieną 19.10 val. tiesiogiai per TV3!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.