Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Trečiadienį – „Aš myliu Lietuvą“ finalas

Trečiadienį – „Aš myliu Lietuvą“ finalas

Trečiadienį tiesioginio balsavimo metu žiūrovai nuspręs, kuris iš trijų paskutinių „Aš myliu Lietuvą“ lyderių taps nugalėtoju. Kaip prizą jis gaus gabalėlį Lietuvos - žemės sklypą istorinėje Lietuvos vietoje, kurioje vyko vieni svarbiausių Lietuvos istorijoje partizanų mūšių. Realybės šou nugalėtojas galės jame simboliškai įsmeigti Lietuvos trispalvę.

Pirmadienį projekto „Aš myliu Lietuvą“ finalininkai - Mantas, Liepa, Agnė, Darius ir jų kapitonas Simas – ruošiasi vienai iš paskutiniųjų projekto misijų. Į realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ jie visi atėjo vedini bendro tikslo – patirti nuotykį ir pažinti savo krašto grožį ir didybę. Tačiau ne visi tikėjosi, kad kelios pastarosios savaitės jiems leis pažinti ir pačius save.

Pirmadienio misija – įamžinti dešimt žymiausių lietuvybės simbolių Žemaitijoje. Krašte, be kurio Lietuva nebūtų tokia, kokia yra dabar. Krašte, kuris ne tik didingas, bet ir dar ir didelis. Tai nemenkas iššūkis, nes laiko yra nedaug. Misiją būtina įvykdyti iki penktos valandos vakaro. Pasimokyti iš žemaičių tikrai yra ko. Pirmiausia – sveiko užsispyrimo ir atkaklumo. Tai slypi kiekvieno tikro žemaičio genuose. Šio krašto žmonės – paprastai kalba nedaug, bet jei jau kalba – tai žinok, kad iš širdies ir tikrai tai, ką iš tiesų galvoja.

Paskutinė užduotis – suspėti į pačią Žemaitijos širdį sostinę Telšius. Finišo linija - prie fontano ir.... taip lauktas triumfas! Į savo stovyklą lyderių komanda sugrįžta kiek kitokios nuotaikos, nei ją paliko rytą. Patirta daugybė įspūdžių ir malonių bendravimo su žemaičiais akimirkų. Tačiau ar misija įvykdyta ir surinkti visi dešimt reikalingų taškų? Deja, rytą garsiausiai rėkavę Darius ir Simu priversti pripažinti, jog dieną padarė ne viską... Už nepilnai įvykdytą misiją Dariaus ir Simo laukia bausmė. Priešpaskutinis jungtinės komandos vakaras.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.