Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 Žolinę švęsti kviečia su visų žvaigždžių koncertu

TV3 Žolinę švęsti kviečia su visų žvaigždžių koncertu

Skaičiuojant paskutines savaites iki naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“, televizija kviečia prisiminti gražiausius vasaros įvykius ir nepraleisti paskutinių vasariškų laidų. Ką išvysime pasimatymų šou „Pasirink mane“ laidose, ar sulauksime vestuvių realybės šou „Ūkininkas ieško žmonos“ ir kaip iš bjauriojo ančiuko į tikrą gulbę pavirs dar viena „Didžiųjų pokyčių“ dalyvė – sužinosite netrukus, o prieš tai TV3 dovanoja įspūdingą koncertą.

Rugpjūčio 15 dieną, pirmadienį, 19.00 val. TV3 kviečia ne tik džiaugtis nedarbo diena, švęsti Žolinę, bet ir šėlti su aštuntuoju, daugiau nei 10 tūkstančių žiūrovų po atviru dangumi pritraukusiu festivaliu „Bitėlandas 2011“.

Juodkrantėje vykusį muzikos, šviesų ir šokių šou prisiminti kvies ryškiausios Lietuvos žvaigždės. Televizijos žiūrovai drauge su renginio vedėjais Jurgita Jurkute, Mindaugu Stasiuliu ir Aisčiu Mickevičiumi leisis į įspūdingą kelionę po pasaulį, kurioje galės išbandyti savo draugystės tvirtumą.

Trijulė kelionėje sutiks visą būrį populiarių Lietuvos dainininkų – kung fu meistru tapusį Liną Adomaitį, garbės sargyboje prie Anglijos Karalienės rūmų budintį Justą Lapatinską, afrikietišku temperamentu trykštančią Baibą Skurstenę, italėmis tapusias „69 danguje“ merginas, klajoklį Mantą Jankavičių, projekto „Šok su manimi“ ir serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždę Vaidą Genytę, chorą „Sounds in G“ ir kitus.

Iš kelionės sugrįžusius draugus lietuviškomis dainomis sveikins dainininkas, naujo TV3 šou „100 000 eurų grynais“ vedėjas Marijus Mikutavičius. Tai puiki proga dar kartą išgirsti įspūdingą „Eurobasket 2011“ himną, kurį jau greitai dainuosime kartu, palaikydami Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę Europos čempionate.

Tiems, kuriems nuotykių pasirodys per mažai, – 21.30 val. romantinė komedija „Džonui Takeriui – mirtis!“ Populiariausias mokyklos vaikinas – gražuolis krepšininkas – taip užsitrauks merginų trijulės nemalonę, jog šios trokš tik vieno – Džono mirties! O ar gali būti kitaip, jei vyrukas draugavo su visom trim iš karto?

Naktinių seansų gerbėjams – 23.15 val. veiksmo filmas „Nuotykių ieškotojas“ su Žanu Klodu Van Damu nukels į XIII amžiaus Tibetą, kur savo tautos kovos menus ir papročius atskleis iš skirtingų pasaulio kraštų atkeliavę kovotojai.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.