Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Vyrams nepasiseka net ir seksualus verslas

Vyrams nepasiseka net ir seksualus verslas
Šį vakarą 22 val. 40 min. LNK žurnalas vyrams „Ragai“ pasakos apie tolesnius Broniaus (Algis Ramanauskas) ir Česlovo (Rimas Šapauskas) vargus ir nesėkmes. Garaže nuobodžiaujančius vyrus aplankanti moteris (Vitalija Mockevičiūtė) jiems pasiūlys naują verslą – įsirengti internetinę pornografinę kabiną.

Čia Bronius ir Česlovas nusirenginėtų ir už didelius pinigus gundytų viso pasaulio gėjus. Vyrai imasi šio verslo, tačiau, kaip ir visi kiti geri jų sumanymai, jis greitai žlunga. Mat į garažą su meiluže „trumpam reikalui“ užsuka jo savininkas Volosas (Haroldas Mackevičius). Besilinksminantį sutuoktinį pro internetinės kabinos langą pamato jo žmona. Bronius su Česlovu, kaip visada, nuo Voloso gauna į kailį.

Tuomet vyrai patraukia į darbo biržą. Jie gauna vietas greitojo maisto restorane. Greitojo ne ta prasme, kad čia greitai gaminamas ir patiekiamas maistas. Greitas jis todėl, kad čia Bronius ir Česlovas turi lankytojus raginti greitai kramtyti bei ryti. Maksimalus viešnagės laikas – pusantros minutės. Bronius su Česlovu persistengia ir greitai netenka šio darbo.

Šį vakarą su žiūrovais atsisveikins du pogrindžio veikėjai – Rezokas (Laisvūnas Raudonis) ir Taukelis (Tomas Kizelis). Rezokas žūva už Lietuvos laisvę. Šį skyrelį jau kitą savaitę pakeis naujas – „Kultūros ragai“.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.