Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Netrukus startuoja legendinio serialo „Kobra 11“ 15-asis sezonas

Netrukus startuoja legendinio serialo „Kobra 11“ 15-asis sezonas

1996-aisiais Vokietijoje pradėtas kurti televizijos serialas, pavergęs Europos žiūrovus – „Kobra 11“ – nežada sustoti: TV3 televizija nuo rugsėjo 22 dienos pradeda rodyti 15-ąjį sezoną, o serialo kūrėjai šių metų balandį baigė filmuoti ir 16-ąjį! Nepakeičiamasis serialo herojus Semiras Gerkhanas jau spėjo nusifilmuoti 220-yje serijų.

Kultinis serialas apie dviejų Berlyno greitkelių policininkų komandą sugeba prikaustyti žiūrovus kiekviena serija. Pagrobėjai, kelių „ereliai“ ir plėšikai, maniakai ir prievartautojai, teroristai ir sprogdintojai – legendinės automagistralių policijos herojai jau penkiolika metų „perkanda“ visokiausio plauko nusikaltėlių užmačias.

Pavojus, rizika ir pašėlusios gaudynės kelyje – „Kobra 11“ komandos kasdienybė. Beveik dvi dešimtys vaizdo kamerų vienai scenai nufilmuoti, arti šimto pagalbinių darbuotojų ir kaskadininkų – tam, kad pasitelkus nepriekaištingą aktorių vaidybą būtų sukuriamas realus vaizdas, įtraukiantis žiūrovus nuo pirmos iki paskutinės akimirkos. Nenuostabu, jog vienas populiariausių serialų Vokietijoje spėjo susižerti ne vieną preztižinį apdovanojimą už specialiuosius efektus ir scenarijų.

Veiksmas, įspūdingiausi automobiliai, kvapą gniaužiančios gaudynių ir susišaudymų scenos, milžiniški sprogimai, kraupiausios autokatastrofos ir kaip visada – patrauklūs, greitį ir adrenaliną dievinantys herojai – penkioliktąjį sezoną TV3 eteryje, iškart po serialo „Pagrindinis įkaltis“ su „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigžde D. Delany pirmojo sezono pabaigos.

„Kobra 11“ nuo rugsėjo 22 dienos, ketvirtadieniais 22.00 val. per TV3.


Zaliukas September 07 2011 1,547 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.