Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LNK laida „24 valandos“ kiekvienam žiūrovui skiria po 24 sekundes eterio laiko

LNK laida „24 valandos“ kiekvienam žiūrovui skiria po 24 sekundes eterio laiko

LNK socialinės publicistikos laida „24 valandos“ pradeda savo antrąjį sezoną. Pasipildžiusios naujais ir kūrybingais komandos nariais, „24 valandos“ prie laidos vairo pakvietė žurnalistą, televizijoje dirbantį jau 20 metų, Egidijų Knispelį. Jo patirtimi ir profesionalumu tikriausiai neabejoja niekas, tad laida „24 valandos“ drąsiai skelbia – šis sezonas bus dar įdomesnis.

Pagrindinė laidos misija lieka ta pati – padėti paprastam žmogui jo nepaprastoje situacijoje. Tačiau tai darys ne tik į įvykio vietą atvykusi filmavimo grupė. E. Knispelis pats aktyviai dalyvauja kūrybiniame procese, sprendžia, kokį specialistą pakviesti į studiją, kurioje su laidos svečiu sudėlioja galutinius akcentus.

Jam talkinantys žurnalistai taip pat nebus beveidžiai mikrofono laikytojai. Jie ne tik pasakos apie problemą, bet ir spręs ją vietoje – kartu su nukentėjusiu žmogumi eis pas atsakingus valdininkus ar pareigūnus. Kaip mėgsta sakyti E. Knispelis: „Kuomet paprastas žmogus nueina pas pareigūną, jis kalba vienaip, tačiau kuomet nueiname mes, žurnalistai, pareigūnas jau kalba visai kitaip“. Tad esminė laidos užduotis – realiai padėti jam susidoroti su užklupusiomis problemomis. Be pagalbos paprastam žmogui, profesionalumas ir aukščiausi moraliniai standartai – pagrindiniai laidos „24 valandos“ kriterijai. Juos įgyvendinti pasiryžęs Egidijus su savo patyrusių žurnalistų komanda, kuriai tenka savotiškas angelų sargų vaidmuo.

Dar viena naujovė – nuo šiol kiekvienoje laidoje bus „Skelbimų lenta“. Ji skirta visiems, manantiems, kad turi svarbią žinią Lietuvai. Tuomet 24 sekundės – Jūsų. Reikia nufilmuoti savo pasisakymą mobiliuoju telefonu ar mėgėjiška kamera ir atsiųsti laidai elektroniniu paštu 24valandos@lnk.lt. Primename – Jums skirtos 24 sekundės eterio laiko.

Nuo šiol laida „24 valandos“ su Jumis sveikinsis jau kiekvieną darbo dieną, nuo pirmadienio iki penktadienio, 16.40 val.


Zaliukas September 07 2011 1,485 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.