Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Lietuvoje spalį startuos trečiasis MTG grupės kanalas TV8

Lietuvoje spalį startuos trečiasis MTG grupės kanalas TV8

Tarptautinė žiniasklaidos grupė „Modern Times Group MTG AB“ praneša, kad šių metų spalio 3 dieną pradės transliuoti trečiąjį kanalą Lietuvoje – TV8. Naujasis pramoginis kanalas bus skirtas moterims nuo 35-erių ir papildys du Lietuvoje jau įsitvirtinusius MTG kanalus – TV3, kuris skirtas visai šeimai, ir į vyrus orientuotą TV6.

MTG yra didžiausias transliuotojas Lietuvoje – beveik trečdalis visų 15–49 amžiaus grupės žiūrovų renkasi TV3 ir TV6 kanalus.

Naujojo kanalo TV8 programoje – aukštos kokybės laidos ir filmai moterims lietuvių ir rusų kalbomis: vietinės produkcijos pokalbių šou ir serialai, tarptautiniai projektai, tokie kaip „Martos Stiuart šou“, „Kulinarinis reidas“ ir „Valgyk ir lieknėk“, legendinio serialo „Žavūs ir drąsūs“ tęsinys, telenovelės ir gyvenimo būdo laidos, pozityvioji animacija vaikams.

TV8 kanalą matys daugiau nei 60% šalies gyventojų – „Viasat“, „Interaktyviosios GALA“ ir kabelinių TV žiūrovai.

„TV8 sukūrimas yra susijęs su bendra mūsų grupės strategija siūlyti klientams kuo platesnį jiems reikalingų tikslinių grupių pasirinkimą ir didinti mūsų kanalų grupės žiūrimumą šalyje. Ruošiamės ir perėjimui prie skaitmeninės televizijos Lietuvoje – mūsų palydovinė „Viasat“ platforma siūlo platų integruotą nemokamos ir mokamos televizijos kanalų pasirinkimą nuo sporto, filmų iki tematinių dokumentikos kanalų“, – praneša MTG prezidentas ir generalinis direktorius Hansas Holgeris Abrechtas.


Zaliukas September 18 2011 1,446 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.