Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Laimė būti (ne)turtingam

Laimė būti (ne)turtingam
TV3 laida „Su Nomeda“ (17 val. 40 min.) bandys atsakyti į daugelį dominantį klausimą - kaip tapti milijonieriumi? Savo patirtimi dalysis patyrę verslininkai.

O konsultantas aiškins, kaip įveikti vidinius barjerus bei baimes ir pasakyti sau bei kitiems: „Aš galiu!“

Ryšių su visuomene agentūros įkūrėja ir vadovė Jolanta Urbanavičienė pripažįsta esanti milijonierė. Tačiau atkreipia dėmesį, kad ne kiekvienas gali būti milijonierius, t.y. drįsta rizikuoti saugesniu samdomo darbuotojo statusu tam, kad pasiektų daugiau.

O pati J.Urbanavičienė pripažįsta, kad nors dideli pinigai leidžia jai jaustis ramiau, jie neužtikrina vidinio pasitenkinimo.

Žurnalistė Vytautė Šmaižytė yra akivaizdus įrodymas to, kad pelningą verslą galima pradėti ir neturint didelio pradinio kapitalo.

Pusantrų metų Vytautė ir trys jos draugai rinkdavosi draugėn ir kūrė tikslią, schematišką naujo verslo strategiją. Jie norėjo išleisti nemokamą dienraštį, kokie yra populiarūs daugelyje pasaulio šalių.

Kai rinkoje pasirodė laikraštis „15 min.“, pirmieji norintys jį perpirkti klientai pradėjo į duris belstis jau po mėnesio. Jaunų žmonių kompanija savo „kūdikį“ pardavė, suprasdami, kad neturi plėtrai reikalingų lėšų.

O vienuoliui Marijui Elijui prieš daug metų uždirbti milijonai gyvenimo džiaugsmo nesuteikė. Prieš dešimt metų brolis Marijas Elijas buvo gerai žinomas žmogus Lietuvos verslo pasaulyje. Jis įkūrė ir daug metų vadovavo Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijai, buvo Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos valdybos pirmininkas.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.