Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Aktorius Marius Mačiulis: į TV3 mes grįžtame su didžiuliu energijos užtaisu!

Aktorius Marius Mačiulis: į TV3 mes grįžtame su didžiuliu energijos užtaisu!

Jau lapkričio 8-ąją 20.30 val. į TV3 eterį sugrįžta kultinė laida „Nuodėmių dešimtukas“. Į šmaikščios, sensacingos ir milžiniško populiarumo sulaukusios pramoginės laidos vedėjo kėdę ir vėl sės sarkastiškasis aktorius ir televizijos serialų žvaigždė Marius Mačiulis.

„Kito nuodėmklausio niekas net neįsivaizduoja – jis laidos simbolis. M. Mačiulio mimikos, replikos, charizma ir išskirtinumas daro šią laidą tokią mėgstamą ir žiūrimą“, – teigia „Nuodėmių dešimtuko“ prodiuseris Kristupas Krivickas.

Jau netrukus kartu su žiūrovais Marius skaičiuos žymiausių Lietuvos politikų, turtingiausių elito atstovų bei skandalingiausių pramogų pasaulio žvaigždžių paklydimus. Pasak K. Krivicko, „Nuodėmių dešimtukas“ atspindės ir palaikys šio TV3 sezono šūkį „Čia šviesu!“: „Laidoje nebus baisių nuodėmių, atvirkščiai – ilgais rudens vakarais žiūrovai galės smagiai apkalbinėti ir apskritai gerai praleisti vakarus.“

„Kiekvienas darome daug mažų nuodėmių: jos pikantiškos, smagios, įdomios, tačiau dėl jų nebūna gėda. Visada įdomu skaičiuoti svetimus ‚paklydimus‘, o ypač tada – kai šie yra žinomų žmonių, aukštuomenės atstovų ar politikų“, – sako K. Krivickas.

„Garsenybės turėjo laiko pailsėti. Mes grįžtame su didžiuliu energijos užtaisu ir siekiu pričiupti visus nuodėminguosius. Klius visiems be pasigailėjimo. Arba išpažinkite savo nuodėmes ir atgailaukite, arba dekite pragare“, – kaip įprasta, klastingai šypsosi laidos vedėjas M. Mačiulis, prie ekranų kviesiantis TV3 žiūrovus antradienio vakarais 20.30 val.

„Nuodėmių dešimtuko“ komanda žiūrovų teismui jau rengia įžymybes demaskuosiančius reportažus. Pasak kūrybinės grupės, į televizijos ekranus grįžtanti laida seniai „išaugo“ iš savo pavadinimo: „Tai ne tik nuodėmių, paklydimų, bet ir žinomų žmonių gyvenimo užkulisių dešimtukas, kuris kiekvieną savaitę bus vis pikantiškesnis ir vis labiau intriguojantis“.

„Nuodėmių dešimtukas“ – antradieniais 20.30 val. per TV3.


Zaliukas November 02 2011 1,489 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.