Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ką pilnametystė reiškia muzikos grupei?

Ką pilnametystė reiškia muzikos grupei?
TV3 laidoje „Puikusis šou“ (19 val. 30 min.) viešėjo legendinė Lietuvos estrados dainininkė Ona Valiukevičiūtė.

Viešnia papasakojo ne tik apie Vilniaus universitete įgytą vokiečių kalbos ir literatūros dėstytojos diplomą, bet ir apie tai, kaip tapo Filharmonijos soliste ir pradėjo profesionalią artistės karjerą.

Įdomiausia pasakojimo dalis - apie tuomečio muzikos pasaulio užkulisius: kaip vykdavo koncertai, kokiomis madomis sekė atlikėjai ir kur siūdindavosi koncertinius drabužius.

Į „Puikųjį šou“ atvyko ir šiemet 18-ąjį gimtadienį švenčiančių roko muzikos pramuštgalvių - grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys.

Viliojamas tortu su žvakutėmis, jis papasakojo daug linksmų istorijų, nutikusių jam ir kitiems grupės nariams. Žiūrovams bus parodytas slaptai nufilmuotas siužetas, kuriame V.Burnys su akordeonu uždarbiauja Vilniaus gatvėse.

Laidos vedėjai aktoriai Vytautas Šapranauskas ir Arūnas Sakalauskas paprašė V.Burnio savo gatvės koncertą perkelti į studiją ir kaulyti pinigų iš žiūrovų.

„Puikusis šou“ nepamiršo ir tarptautinės Žemės dienos. Šia proga Etnokosmologijos muziejaus direktorius astronomas Gunaras Kakaras į studiją atsinešė svečią iš kosmoso.

Dar viena laidos staigmena - muzikos žvaigždžių kvartetų šou. Konkurse dalyvavo „Naujieji lietuviai“, Nelly ir Milano bei Karina ir Sniegė, o prie jų dainomis ir šokiais prisidėjo V.Šapranausko ir A.Sakalausko duetas.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.