Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Moterys meluoja geriau“ žvaigždė J.Budriūnaitė pirmagimei išrinko graikišką vardą

„Moterys meluoja geriau“ žvaigždė J.Budriūnaitė pirmagimei išrinko graikišką vardą

Šiaulių dramos teatro aktorė, daugeliui puikiai pažįstama iš serialo „Moterys meluoja geriau“, Jūratė Budriūnaitė ir jos sutuoktinis, muzikantas ir kompozitorius Vadimas Kamrazeris šeštadienį gimusiai pirmagimei jau išrinko vardą. Kaip naujienų portalui DELFI pasakojo antrą kartą tėvu tapęs V. Kamrazeris, vardą sugalvojo žmona, o kadangi šis ir jam patikęs, nebuvo priežasties prieštarauti.

„Šiandien jas ketinu parsivežti iš gimdymo namų. Dukrelė palengva pradeda pažintį su aplinka, – DELFI kalbėjo V. Kamrazeris – Vardą jau išrinkome. Daugiausiai tuo klausimu dirbo žmona. Pavadinome pirmagimę Sofija. Mums jis labai patinka. Sofija Kamrazer puikiai skamba“.

Sofija – graikiškas vardas, reiškiantis išmintį.

V. Kamrazeris turi suaugusią dukterį iš pirmosios santuokos. Su J. Budriūnaite jiedu susipažino dar 1999-aisiais, o susituokė prieš porą metų.


Zaliukas November 16 2011 1,843 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.