Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dž.Siaurusaitis pajuto, ką reiškia moteriškas pavydas

Dž.Siaurusaitis pajuto, ką reiškia moteriškas pavydas

Populiariausio serialo Lietuvoje „Moterys meluoja geriau“ filmavimo aikštelėje neseniai įvyko žadą atimantis „susidorojimas“ su aktoriumi Džiugu Siaurusaičiu. Jo kuriamas personažas Kostikas gavo savo kailiu patirti, ką reiškia saldus moteriškas kerštas.

Košės prisivirė Kostikas, o laižyti teko Džiugui. „Kai medus per kaktą ėmė varvėti, iš karto prisiminiau seną TV3 projektą „Gintarinė ledi“, ten merginos kaudavosi meduje. Finalinis ketvertas paskutinį vakarą įtempė mane su visais drabužiais į medaus baseiną. Aš tą nenusakomą jausmą nešiojau giliai pasąmonėje, dabar atsigamino“, – juokėsi Dž. Siaurusaitis.

Filmuojant saldaus keršto aktą juokėsi ir visi kiti, likę už kadro. „Aprengėja, grimuotoja, režisierius, prodiuseriai šalia buvo, garso neišleido, bet mačiau – net susilenkę raitėsi iš juoko. O tu juoktis negali... Laimei, iš anksto žinojau, jog dublis bus tik vienas. Prieš tai viską surepetavome be produktų, o tuomet jau Inga ėmė realizuoti savo slaptas fantazijas: pilti man ant galvos medų, barstyti plunksnas... Joms lendant į akis, jaučiausi kaip tas Fedia per Šuriko nuotykius: „A možet nenado?“ – linksmai pasakojo Džiugas.

„Sceną tiesiogiai stebėjo ne tik serialo kūrėjų komanda, bet ir kolegos iš Gruzijos televizijos. Jiems tai paliko stiprų įspūdį, − sakė serialo prodiuseris Rimvydas Martinaitis. – Gruzinai vis kartojo: „Na, ir šaunuoliai jūsų aktoriai. Pas mus jau būtų reikalavę tokiai scenai dublerių. O čia – patys!“

Po filmavimo prodiuseris gavo pasirūpinti Dž. Siaurusaičio transportavimu į vonią. „Būtų labai pravertęs toks burbulas, kokiuose Holivudo filmuose slepiasi neturintys imuniteto. Beliktų nuridenti tą burbulą su manimi iki ežero, ten įmesti ir išmaudyti. O čia sėdi į mašiną – jau rankenėlė ištepta. Buvau bjauriai lipnus. Turėjau labai saugotis, kad kur nors neįminčiau“, – kalbėjo Džiugas.


Zaliukas November 16 2011 1,506 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.