Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Žinomi žmonės — apie savo mylimuosius

Žinomi žmonės — apie savo mylimuosius
Realybės šou „Kelias į žvaigždes“ (LNK) dalyvė Vilija Matačiūnaitė šiuo metu vieniša. Tačiau kodėl iširo jos draugystė su Marijanu?

Atsakyti į šį klausimą bus bandoma šį vakarą 17 val. 50 min. LNK laidoje „Dainius“, kurią veda Dainius Ožalas. Studijoje Vilija netikėtai išvys savo buvusį vaikiną.

Laidos tema: „Jei klausia žiniasklaida — mylimojo aš neturiu“.

Kai kurie žinomi žmonės nevengia kalbėti net ir apie intymius santykius su mylimaisiais. Tačiau yra tokių, kurie mylimus žmones stengiasi apsaugoti nuo pašalinių akių.

Dainininkas Stano tikina, jog nė viena jo mergina nesidžiaugė tuo, kad jis yra populiarus. Šiuo metu atlikėjas taip pat turi draugę, tačiau net jos vardą slepia.

Irma Jurgelevičiūtė—Sėlenienė visuomet pabrėžia, kad yra laimingai ištekėjusi. Tačiau jos vyras žiniasklaidos dėmesio vengia. Todėl pora viešai kartu pasirodo retai.

Alanas Chošnau nuo pašalinių akių taip ilgai slėpė savo merginą, kad net buvo imta abejoti, ar atlikėjas tikrai yra tradicinės seksualinės orientacijos.

Tuo tarpu dainininkė Eva atvirai pasakoja apie savo buvusį vyrą, jų skyrybas ir vaikus. O neseniai ji viešai pristatė naują mylimąjį.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.