Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Dar pažiūrėsim“ aktorių kolektyvas prieglobstį rado BTV

„Dar pažiūrėsim“ aktorių kolektyvas prieglobstį rado BTV

Dar spalio pabaigoje paaiškėjus, kad daugiau nei dvejus metus TV3 eteryje gyvavusi laida „Dar pažiūrėsim“ nutraukia savo veiklą, apie tolimesnius šios kūrybinės grupės planus bei aktorių likimą televizijoje, tik puse lūpų užsiminė ne tik patys aktoriai, bet ir TV3 atstovai. Tačiau neseniai paaiškėjo, kad ištikimiausi šios laidos žiūrovai savo mylimus aktorius jau gruodžio mėnesį galės išvysti per BTV, laidoje „Mano laida“.

Buvusi „Dar pažiūrėsim“, o dabar jau naujosios „Mano laida“ laidos prodiuserė Simona Trilikauskaitė teigė, kad bendru sutarimu kolektyvas nusprendė pereiti į BTV. Tiesa, taip pat patikino, kad nei laidos žanras, nei turinys iš esmės pakisti neturėtų. Aktoriai ir toliau parodijuos TV laidas ir linksmins pačius ištikimiausius savo gerbėjus.

Anot aktoriaus Ramūno Cicėno, visa laidos kūryba pačiame įkarštyje, o kokia ji išeis į eterį, pamatysime gruodžio mėnesį. Tačiau jis tiki, kad per kelerius metus surinkto ištikimiausio gerbėjų rato bet kokiu atveju jie nepraras. Kaip teigė aktorius, jeigu juos mylėjo ir žiūrėjo per TV3 televiziją, tuomet žiūrės ir per BTV.

Pasiteiravus, kaip gimė laidos pavadinimas, prodiuserė Simona teigė, kad jis buvo sugalvotas į pagalbą pasitelkus kūrybinio mąstymo techniką, vadinamą smegenų šturmu. „Kiekvienas surašėme savo laidos pavadinimo variantus, o vėliau slaptu balsavimu išrinkome, mūsų manymu, labiausiai tinkantį ir patinkantį“, - pasakojo S. Trilikauskaitė.

Aktorius Giedrius Savickas, anot Simonos, teigė, kad būtų smagu, jog šis laidos pavadinimas taptų sparnuota fraze, kuri suvienytų laidą žiūrinčius žmones.

BTV televizijos kūrybos prodiuseris Mantas Kazlauskas teigė, kad jų televizijoje aktorių komandai yra suteikta visiška kūrybinė laisvė. „Šioje televizijoje jiems nėra jokių apribojimų. Mes leidžiame jiems patiems nuspręsti, ką pajuokti ir kaip tai daryti. Be kita ko, mes tikimės, kad šie aktoriai ateityje galbūt dirbs ir prie kitų mūsų televizijos projektų“, - intrigą išlaikydamas kalbėjo Mantas.

„Mano laidos“ laidoje per BTV ir toliau žiūrovai galės išvysti žinomus aktorius Ramūną Cicėną, Giedrių Savicką, Rimantę Valiukaitę ir Audrių Bružą.


Zaliukas December 04 2011 1,468 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.