Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Jei myli, sutarčių nereikia?

Jei myli, sutarčių nereikia?
Magės Dianos Gaičiūnaitės ir verslininko Virginijaus Dirmos draugystė trunka jau dešimt metų. Pora jau pasistatė namą, planuoja vestuves, o vienas kitu pasitiki taip, kad net nekalba apie galimybę sudaryti vedybų sutartį.

Kita TV3 laidos „Su Nomeda“ (17 val. 40 min.) pašnekovų pora — verslininkai Henrita ir Vaclovas Kontrauskai savo bendru gyvenimu, trunkančiu jau 25 metus, irgi nesiskundžia.

V.Kontrauskas pripažino, kad moterų, viliojančių jo amžiaus vyrus, apstu, bet užtikrino, kad niekada negriautų šeimos laimės dėl trumpalaikio malonumo.

Bet taip galvoja toli gražu ne visi šio verslininko pažįstami. Ir tada dažniausiai kenčia moterys, kažkada maniusios, kad vedybų sutartis — tai tik švento meilės jausmo suteršimas.

Aibes tokių dramatiškų istorijų apie neseniai buvusias turtingas, o dabar skurstančias paliktas moteris galėtų pasakoti ir būrėja Vaiva Budraitytė.

V.Budraitytė sudarė astrologinę prognozę Dianos ir Virginijaus porai. Druskininkiečiai stebėjosi tiksliomis būrėjos pastabomis apie jų bendrą gyvenimą ir atidžiai klausėsi jos patarimų — kada jiems tuoktis, o kada gimdyti vaikus.

Pirmasis šios poros nesutarimas, kuris taip pat galėtų būti aptartas vedybų sutartyje, įvyko čia pat, studijoje. Paaiškėjo, kad Diana ir Virginijus svajoja apie skirtingą skaičių vaikų. Dianai užtektų vienos, o Virginijus nori trijų atžalų.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.