Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Išsipildymo akcija“ sužibės tūkstančiu žibintų

„Išsipildymo akcija“ sužibės tūkstančiu žibintų

TV3 ir SEB banko organizuojama „Išsipildymo akcija 2011“ šiemet ypač šviesi – likus vos kelioms dienoms iki akcijos finalo, organizatoriai kviečia aplankyti įspūdingą reginį „Šviesos kelias“, kurio simboliu taps tūkstantis dekoruotų žibintų.

Projektas, pavadintas „Šviesos keliu“, kviečia visus atvykti į „Išsipildymo akcijos 2011“ ambasadorių ir gabiausių vaikų namų globotinių pasirodymus sostinės prekybos ir pramogų centre „Ozas“, vyksiančius gruodžio 11 dieną, sekmadienį, 13.00–15.00 val., ir gruodžio 16-ąją, penktadienį, 18.00–20.00 val.

Specialius pasirodymus rengia grupių „Yva“, „Braškės“ ir „Kitokios“ narės, „Šok su manimi“ dalyviai dainininkas Justinas Lapatinskas ir iliuzionistas Mantas Wizard, Vilniaus naujosios Vilnios muzikos mokyklos auklėtiniai, Artūro Noviko džiazo mokykla, globos namų auklėtiniai, šokių kolektyvai.

Vaikai kviečiami kartu kurti milžinišką plakatą su „Išsipildymo akcijos“ simbolio – arkliuko atvaizdu, dalyvauti medicinos studentų organizuojamoje „Žaislų ligoninėje“, ruošti ir kepti sausainius čia pat įkurtoje kepyklėlėje!

„Šviesos kelias“ skatina vaikų globos namų auklėtinius tobulėti, lavintis, siekia skirti daugiau dėmesio jų mokymui ir integravimui į visuomenę. Renginių metu visi norintys galės įsigyti labiausiai patikusius dekoruotus žibintus, o už juos gautos lėšos nukeliaus į „Išsipildymo akcijos“ fondą.

„Norime vaikams palengvinti kelią į mokslą, žinias, padrąsinti juos to siekti. Kaip tik todėl šios misijos simboliu taps tūkstantis žibintų, kuriuos kartu su talentingiausiais šalies menininkais rankomis dekoravo akcijos globojami vaikai“, – projekto detales atskleidžia organizatoriai.

Akcijos ambasadoriais šiemet gali tapti visi Lietuvos žmonės, o vaikų aplankymu galima prisidėti prie devintosios TV3 ir SEB banko „Išsipildymo akcijos“ tikslų įgyvendinimo: mažinti visuomenės abejingumą globos įstaigose augantiems vaikams, spręsti jų užimtumo, bendravimo ir lavinimo problemas.

„Išsipildymo akcija 2011“ siekia mažinti socialinę atskirtį, keisti visuomenės požiūrį į globos namų auklėtinius, ugdyti toleranciją, laužyti mąstymo stereotipus bei padėti patiems vaikams augintis ambicijas ir suvokti savo vertę.

TV3 ir SEB banko „Išsipildymo akcijos 2011“ finalas – gruodžio 17 dieną 19 val. „Šok su manimi“ tiesioginio eterio metu.

Prie devintosios „Išsipildymo akcijos 2011“ gali prisidėti kiekvienas ir siųsdamas SMS žinutes su žodžiu VAIKAMS arba skambindamas numeriais: 1890 (auka 2 Lt), 1891 (auka 5 Lt) ir 1892 (auka 10 Lt) – ar aukodamas internetu www.aukok.lt. Dėkojame už Jūsų gerumą!


Zaliukas December 07 2011 1,479 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.