Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujos LNK laidos vedėja Ž.Ašmontaitė: apie savo aistras galėčiau parašyti knygą

Naujos LNK laidos vedėja Ž.Ašmontaitė: apie savo aistras galėčiau parašyti knygą

Jau greitai LNK eteryje startuosiančios įspūdingiausių jausmų laidos „LT Aistra“ vedėja taps 33 metų aktorė Žemyna Ašmontaitė. Moteris labai džiaugiasi, jog vėl sugrįžta į darbą televizijoje ir šį sykį – svajonių laidos vedėjos amplua.

Prieš keturiolika metų Žemyna pirmą kartą pasirodė televizijoje, tai buvo serialas „Atžalos“. Vėliau jai teko vesti įvairias loterijas, dirbti rytmetinės laidos vedėja. Tačiau, kaip sako pati Žemyna, ji visada svajojo kurti arba kelionių, arba gyvenimo būdo laidą. „Man patinka pats darbo televizijoje procesas, atmosfera. Pradedant laidos ruošimu: tekstu, grimu, rūbais ir baigiant darbu prieš kameras. Čia aš puikiai jaučiuosi, - sako Žemyna. - Jau seniai svajojau vesti gyvenimo būdo laidą apie žmonių gyvenimus, jų istorijas bei likimus. Labai džiaugiuosi, kad turėsiu puikią progą tai išbandyti.“

Populiariuose filmuose „Zero 2", „Matrioškos“, serialuose „Atžalos“, „Broliai“, „Pavogta laimė“, „Moterys meluoja geriau“ vaidmenis kūrusi aktorė tikina, jog dėl vaidmenų ji, kaip tikra profesionalė, yra pasiryžusi viskam! Jai teko ir plaukus baltai dažytis, ir dietos laikytis, kitą kartą priešingai - svorio priaugti. O filmuojantis „Matrioškose“ Žemynai netgi reikėjo išmokti šokti striptizą!

„Esu iš tų žmonių, kurie negali gyventi be aistrų, be iššūkių. Kai viskas teka ramiai, atrodo, lyg kažko vis trūksta, tiesiog darosi nepakeliamai nuobodu gyventi. Vis ieškau ir tikrinu savo galimybių ribas. Mėgstu susigalvoti sau tikslus ir juos įgyvendinti“, - tikina naujosios LNK laidos „LT Aistra“ vedėja. Ir prisipažįsta, jog aistrų nestinga ne tik darbuose, bet ir asmeniniame gyvenime.

„Mano asmeniniame gyvenime aistrų būta tikrai nemažai. Vienos buvo pakylėjusios mane iki dangaus. Kitos - parbloškusios ant žemės. Galbūt ateityje galėčiau apie tai net parašyti knygą, o gal net būtų galima ir filmą pastatyti. Manau, būtų tikrai įdomu“, - intriguoja Ž. Ašmontaitė, su nekantrumu laukianti savo debiuto LNK eteryje.


Zaliukas December 10 2011 1,315 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.