Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

I.Šimukauskienę eteryje pakeis A.Ramanauskas-Greitai

I.Šimukauskienę eteryje pakeis A.Ramanauskas-Greitai

LNK televizijos muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai“ eteryje startuos kitų metų sausį, tačiau jo kūrėjai jau iš anksto pasirūpino šou vedėjais. Naujienų portalui DELFI pavyko sužinoti, kad praeitą sezoną projektą „vairavęs“ TV laidų vedėjas Rolandas Vilkončius turės naują partnerį. Šou kūrėjai Ievą Šimukauskienę, kuri buvo pakeitusi motinystės džiaugsmais besirūpinusią aktorę Ingą Jankauskaitę ir sėkmingai dirbo su R. Vilkončiumi, išmainė į laidų vedėją Algį Ramanauską-Greitai.

Pastarasis, anot DELFI šaltinių, neilgai dvejojo sulaukęs pasiūlymo ir sausį drauge su R. Viklončiumi jau pristatinės muzikinio projekto dalyvius. Iki šiol buvo slepiama apie duetų vedėjus, tačiau trečiadienį LNK pranešime žiniasklaidai DELFI šaltinių informacija patvirtinta: naujasis R. Vilkončiaus partneris „Žvaigždžių duetuose“ – A. Ramanauskas-Greitai.

„Norėjome, kad projekto, kuriame susirungs visų sezonų stipriausios poros, vedėjai būtų ne tik patyrę ir profesionalūs. Algio ir Rolando duetas puikiai atspindi projekto koncepciją - su iššūkiu turi susidoroti du profesionalai, turintys labai skirtingą požiūrį į gyvenimą, skirtingą skonį, skirtingą humoro jausmą ir skirtingą gerbėjų ratą. Jiems, kaip ir visiems duetams, projekte vardan geriausio rezultato teks apsišlifuoti kampus ir rasti bendrą kalbą“, - sakė projekto prodiuserė Laura Paukštė.

„Smagu grįžti į „Žvaigždžių duetus“. Tai – laiko patikrintas ir tikrai įdomus projektas. Muzika man visada buvo įdomiau nei judesys. Tai – tikras dalykas. Neabejoju, kad „Duetuose“ dalyvaus stiprūs dalyviai, su kuriais bus malonu būti eteryje ir po jo“, - sako Algis.
„Žvaigždžių duetai“ tapo mano vizitine kortele, projektu, kurį vesti – vienas malonumas. Čia nėra intrigų, nėra pykčių, čia visi jaučiasi tiesiog fantastiškai“, - pridūrė Rolandas Vilkončius.
Pasak Rolando, jam bus labai įdomu dirbti su Algiu. „Jis – vienintelis laidų vedėjas, kuris turi nerealiai aštrų protą“, - kolegai komplimentų negailėjo Rolandas.

Po Naujųjų metų startuosiantis projektas – jau šeštus metus iš eilės rodomas muzikinis šou.

Praėjusiame sezone projekto vedėjais buvo TV laidų vedėjas Rolandas Vilkončius ir choreografė Ieva Šimukauskienė. Anksčiau duetų poras TV žiūrovams pristatinėjo anapilin iškeliavęs maestro, Nacionalinės premijos laureatas Vytautas Kernagis ir Inga Jankauskaitė.

Sausį eteryje startuosiančiame projekte jau sutiko dalyvauti publicistas Giedrius Leškevičius, dainininkės Mia, Natalija Bunkė, Irūna Puzaraitė, „Mis Lietuva 2011“ Ieva Gervinskaitė ir parlamentaro Andriaus Šedžiaus mylimoji Monika Kvietkutė.


Zaliukas December 10 2011 1,460 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.