Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 premjera „Kalėdinis ledynmetis: Mamuto Kalėdos“ prabils lietuviškai

TV3 premjera „Kalėdinis ledynmetis: Mamuto Kalėdos“ prabils lietuviškai

Ne tik vaikų, bet ir suaugusiųjų visame pasaulyje dievinamų kompiuterinės animacijos filmų „Ledynmetis“ kūrėjų komandai idėjų stygius tikrai negresia: vasarą kino teatrus pasieks jau ketvirtoji „Ledynmečio“ dalis. TV3 televizija šviesių ir jaukių žiemos švenčių proga prie ekranų kviečia susiburti visą šeimą – jau gruodžio 26-ąją televizijos eteryje – premjera: ypatingasis „Kalėdinis ledynmetis: Mamuto Kalėdos“.

Amžinoje žiemoje įstrigę įspūdingos kompiuterinės animacijos herojai užkrės nepakartojama nuotaika, charizma, nuotykiais ir tragikomiškomis savo gyvenimo situacijomis, o TV3 žiūrovai savo namuose galės jaustis, kaip kino teatre: „Ledynmečio“ seanse nebus reklamos!

Juostos „Kalėdinis ledynmetis: Mamuto Kalėdos“ veikėjai prabils lietuviškai: mamutas Menis – žurnalisto, laidų, renginių vedėjo Rimo Šapausko balsu, tinginys įkyruolis Sidas – aktoriaus ir laidų vedėjo Arūno Sakalausko balsu, aktorius Dainius Svobodas įkūnys kardadantį tigrą Diegą, o TV3 žvaigždė Džiugas Siaurusaitis – vieną iš dviejų broliukų oposumų – Krešą.

Dž. Siaurusaitis filmuko įgarsinimo procesą prisimena su šypsena: „Savo personažo balsą įrašinėjau studijoje sėdėdamas vienas. Taip ir nesutikau savo broliuko – oposumo Edžio“. „‚Ledynmetis‘ – vienas mano mėgstamiausių animacinių filmų, žinoma, po ‚Simpsonų‘“, – juokiasi Džiugas, TV3 žiūrovams darbo dienomis prabildamas „Simpsonų“ herojų balsais.

Šventinis pasakojimas, kaip jau įprasta visiems „Ledynmečiams“, neapsieis be priešistorinio voveriuko Skreto. Beveik nekalbantis, juokingus garsus skleidžiantis herojus, neįsivaizduojamas be savo išsvajotosios gilės, tai atsirandančios jo glėbyje, tai netyčia išsprūstančios į ledo sukaustytas platybes, šįkart pademonstruos dailiojo čiuožimo subtilybes, skambant valso melodijai.

„Kalėdinio ledynmečio: Mamuto Kalėdų“ istorijos centre – žiemos švenčių ruošos įkarštyje besisukantis žvairiaakis tinginys Sidas. Kaip visada visai netyčia jis prišaukia bėdą: gražiausias ir brangiausias mamuto Menio vaikystės simbolis – kalėdinis akmuo − subyra į šipulius…. „Nuo šiol būsi juodajame Kalėdų Senio sąraše!“ – Menis įtikina Sidą, o šis savo ruožtu nusprendžia atgauti Kalėdų Senio palankumą ir su draugų kompanija išsiruošia į patį Šiaurės ašigalį!

Žinoma, Sidas nebūtų Sidas, jei viskas eitųsi kaip per sviestą. Ar nesubyrės į šipulius ir Kalėdų Senio dirbtuvės? Ar pavyks „Ledynmečio“ herojams išsaugoti Kalėdas?


Zaliukas December 17 2011 1,467 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.