Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Apkūnumas - ne kliūtis

Apkūnumas - ne kliūtis
Dainininkė Daina Bilevičiūtė pati sau metė dar vieną iššūkį. Šį pavasarį kartu su Aušriu Kriščiūnu-Tynta ji atstovaus Lietuvai Osle vyksiančiame modernaus šokio festivalyje.

Apie pasirengimą šiam festivaliui jie pasakos šiandien 17 val. 50 min. LNK laidoje „Dainius“, kurią veda Dainius Ožalas. D.Bilevičiūtė ketina paaiškinti, kodėl jos apkūnumas - ne kliūtis čiuožti ir šokti.

Kiti „Dainiaus“ pašnekovai - Goda iš grupės „69 danguje“ ir atlikėjas Milano pagaliau prisipažins, kad jie jau du mėnesius yra pora. Juodu tikina, kad ir toliau būtų slėpę savo santykius, jeigu viena artima draugė apie juos nebūtų išplepėjusi.

Laidoje taip pat svečiuosis ir Agnė su Radži iš realybės šou „Kelias į žvaigždes II“.

„Dainius“ bandys išsiaiškinti, ar jų pykčio protrūkiai kilę ne iš meilės. Atsakyti į šį klausimą padės į studiją atvykęs Merūnas.

Dar vieni svečiai - dainininkė Vitalija Katunskytė ir kirpėjas Ramūnas, jau dalyvavę laidoje prieš kelias savaites. Tuomet jų susitikimas buvo lemtingas. Juodu įsimylėjo vienas kitą ir nutarė nebesiskirti.

Bet, kaip turbūt suprantate, viskuo pernelyg tikėti neverta. Juk - balandžio 1-oji.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.