Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Būk mano meile“ laidos naujo sezono pristatyme – burtai ir netikėtas duetas

„Būk mano meile“ laidos naujo sezono pristatyme – burtai ir netikėtas duetas

Šį penktadienį Vilniaus prekybos centre „Akropolis“ populiari LNK pažinčių laida „Būk mano meile“ naująjį sezoną pristatė triukšminga akcija. Šūkiu „nauji metai – nauja meilė“ laidos vedėjai drąsino santūrius lietuvius dalyvauti laidoje ir ieškoti savo antrosios pusės, o žymi būrėja ir astrologė dalijo patarimus, kaip artėjant naujiesiems metams surasti antrąją pusę.

Renginys prasidėjo laidos vedėjai aktorei Ingai Norkutei atlikus laidos himną „Būk mano meile“. Susirinkusius svečius daina „Pamiršk mane“ džiugino grupė „Kitokios“ . Netikėčiausia renginio staigmena buvo laidoje dalyvavusių šokėjo Andriaus Butkaus ir Dainiaus Dimšos duetas, kurie ne tik ragino dalyvauti laidoje, bet ir uždainavo.

Inga Norkutė dainavo ir šmaikštavo scenoje ragindama drąsiai užpildyti anketas, kurios buvo dalinamos susirinkusiems, ir pabandyti sudalyvauti laidoje. Vyteniui Pauliukaičiui buvo patikėta misija iškilmingai atidengti „Būk mano meile“ stendą, prie kurio susirinkusieji galėjo užpildyti laidos dalyvio anketas, o vėlau ir sudalyvauti pažinčių šou.

Laidos vedėjai ne tik ragino pildyti anketas. Žinoma būrėja ir astrologė Vaiva Budraitytė atskleidė burtą, kuris padės išlaikyti turimą mylimą žmogų, bet ir patarė vienišiams, kaip prisišaukti savo antrąją pusę. Artėjant 2012-iesiems Juodojo Vandens Drakono metams, astrologė siūlė seną burtą, kaip užburti patinkantį priešingos lyties atstovą. „Tai senovinis ir paprastas būdas. Kai šviečia jaunatis, reikia paimti mylimo žmogaus plauką ar nuotrauką. Jei neturite, galima sušluoti žemes iš tos vietos, kur mylimasis ar mylimoji vaikščiojo. Tuomet jas suberti į vazoną su žemėmis ir pasodinti medetkas. Tuomet tavo mylimas žmogus nenorės tavęs palikti.“, - atskleidė burtą astrologė.

O dar ieškantiems antrosios pusės V. Budraitytė patarė pasodinti medetkų sėklų, atsisukti į Rytus ir mąstyti apie trokštamą žmogų bei labai trokšti su juo būti. Būrėja ir astrologė tikino, kad sužydėjus pasodintoms medetkoms, tas žmogus bus šalia.


Zaliukas December 17 2011 1,460 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.