Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Padedant „Šok su manimi“ dalyviams, vargstantiems vaikams suaukoti du milijonai litų

Padedant „Šok su manimi“ dalyviams, vargstantiems vaikams suaukoti du milijonai litų

Projektas „Šok su manim“ šį šeštadienį virto ypač jautriu reginiu, mat tuo pačiu metu eteryje transliuotas finalinis devintosios „Išsipildymo akcijos 2011“ koncertas. Jo metu eteryje pasirodė ne tik garsiausi Lietuvos atlikėjai ir choristai, bet ir buvę bei esami „Šok su manimi“ dalyviai.

Dar iki transliacijos "Išsipildymo akcijos" sąskaitoje buvo 840 tūkstančių litų. Telemaratono metu TV žiūrovai suaukojo vieną milijoną ir 115 tūkstančius litų. Iš viso mažiesiems ligoniukams atiteks daugiau nei du milijonai.

Pastaruoju metu kiekvieną šeštadienį TV žiūrovų ir komisijos sprendimu palikdavo viena pora, tačiau šį ypatingą vakarą su projektu neatsisveikino nė vieni šokėjai iš likusiųjų.

Justinas Lapatinskas ir Sandra Saikauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė, Deivis ir Katerina Voropaj, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė tapę akcijos ambasadoriais savo šokius skyrė „Išsipildymo akcijos 2011“ globojamiems mažiesiems ligoniukams.

Eteryje šeštadienį pasirodė ir Dainius Barzinskas su Domante Padleckaite, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Mantas Wizardas ir Viktorija Kunauskaitė. Pasirodymais žiūrovus džiugino Evelina Sašenko, Vaida Genytė, merginų grupė „Yva“, Natalija Bunkė ir Eglė Špokaitė, šokių kolektyvai iš visos Lietuvos bei daugybė kitų atlikėjų.


Zaliukas December 22 2011 1,409 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.