Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Lagaminas su puse milijono

Lagaminas su puse milijono
Pusė milijono litų vos už vieną atsakymą - taip arba ne - ir jokios apgaulės! Tokį žaidimą kovo 31 dieną 19 val. 5 min. pamatys TV3 žiūrovai.

Pasaulyje populiarų šou „TAIP arba NE“ Lietuvoje ves žinomas žurnalistas bei dainininkas, šiuo metu „Tango TV“ realybės šou „Dangus II“ besidarbuojantis Marijus Mikutavičius, kuriam talkins dvi asistentės - blondinė Aistė ir brunetė Sandra.

Šį šeštadienį žiūrovai pamatys specialią laidą, kurioje žais Lietuvos muzikos ir pramogų pasaulio garsenybės. Laida bus skirta žaidimo taisyklėms išaiškinti, o joje laimėti pinigai bus atiduoti labdarai.

„Žaidimo „TAIP arba NE“ taisyklės ir paprastos, ir sudėtingos: čia nereikia atsakyti į sudėtingus klausimus, demonstruoti išsilavinimo ar baimintis, kad susimausi. Reikia tik sėkmės ir pamatuotos rizikos“, - aiškino M.Mikutavičius.

Kiekviename lagamine yra konkreti suma - nuo trijų litų iki pusės milijono. Žaidėjas, kaip ir žiūrovai, ekrane mato galimas sumas, tačiau nežino, kuriame lagamine jos slepiasi. Žaidimo tikslas - atspėti kuo mažesnes sumas ir taip laimėti kuo didesnę sumą.

Žaidimą akylai stebės bankininkas, kas kartą žaidėjui pasiruošęs pasiūlyti tiek, kad šis baigtų žaidimą ir daugiau nebeloštų. Vedėjas M.Mikutavičius stengsis žaidėjui padėti apsispręsti - tęsti žaidimą ar ne.

Į žaidimą galima patekti perkant „TAIP arba NE“ loterijos bilietus. Iš atvykusių į studiją žaidėjų burtais bus atrenkami 26, o iš jų - vienas laimingasis, kuris sieks laimėti net pusę milijono litų. Bet piniginius prizus galės laimėti ir visi likę 25 žaidimo dalyviai.

Penkios mažiausios žaidimo sumos yra 3, 10, 15, 25 ir 50 litų, penkios didžiausios - 100 000, 200 000, 300 000, 400 000 ir 500 000 litų.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.