Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Lietuvos garbė 2012“ septintą kartą apdovanos didvyrius

„Lietuvos garbė 2012“ septintą kartą apdovanos didvyrius

TV3 televizija jau septintus metus tęsia Žinių tarnybos organizuojamą pozityvų projektą – „Lietuvos garbę 2012“. Jau nuo šiandien Lietuvos žmonės raginami apsidairyti aplink ir pagalvoti, kas iš jų draugų, kaimynų, miesto ar kaimo bendrapiliečių, o galbūt laikinai užsienyje gyvenančių lietuvių yra tikri tautos didvyriai – savo kilniais, nesavanaudiškais darbais ar poelgiais neša šviesą ir prisideda prie geresnės Lietuvos kūrimo.

Geri darbai turi būti įvertinti, o juos darantys – pagerbti, todėl visi Lietuvos gyventojai kviečiami jiems žinomus šalies paprastus žmones, kurie pasaulį daro gražesnį, o Lietuvą – geresnę, pasiūlyti „Lietuvos garbės 2012“ didvyrio vardui gauti.

„Gyvenime mes per retai pastebime gerus darbus ir už juos dėkojame. Šis projektas parodo tikruosius Lietuvos didvyrius, ant kurių pečių laikosi mūsų visuomenė“, – pranešime spaudai sako TV3 žinių vadovas Sigitas Babilius.

Lietuvos garbingiausius šiemet, kaip ir šešerius metus iki šiol, išrinks kompetentinga garsių ir Lietuvai nusipelniusių žmonių komisija ir, žinoma, TV3 žiūrovai.

Didvyrių istorijas galima siųsti TV3 Žinių tarnybos el. pašto adresu zinios@tv3.lt arba paskelbti specialioje „Lietuvos garbės 2012“ anketoje TV3 svetainėje. Čia bus skelbiamos žiūrovų pasiūlytos didvyrių istorijos, taip pat bus galima balsuoti už savo herojus.

Patys kilniausieji darbai bus pagerbti 2012 m. kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, įvyksiančiuose „Lietuvos garbės“ apdovanojimuose. Pasidžiaugti žygdarbiais į apdovanojimų ceremoniją susirenka iškiliausios, garbingiausios šalies asmenybės, populiariausi Lietuvos pramogų, sporto, kultūros ir politikos veikėjai. TV3 televizija savo žiūrovams padovanos įspūdingą koncertinę programą.

„Lietuvos garbė“ yra tradicinis TV3 projektas. Per šešerius projekto metus iškilminguose renginiuose už kilnius darbus jau yra pagerbti 62 žmonės iš visos Lietuvos.


Zaliukas December 30 2011 1,344 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.