Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Humoro dozė su gintarinėmis šypsenomis

Humoro dozė su gintarinėmis šypsenomis
Šį vakarą TV3 nusiteikusi juokauti - nuo 19 valandos vakaro beveik tris valandas truks humoro maratonas „Gintarinė šypsena 2007“. Humoro šventę ves laidos „Dzin“ vedėja Asta Baukutė ir buvusios „Juokovizijos 2006“ vedėjas Mindaugas Sėjūnas.

Juodu taps liaudiško restorano savininkais, pas kuriuos sugarmės visa Lietuvos humoro ir muzikos pasaulio grietinėlė: Raimondas Bingelis, Juozas Zavaliauskas, humoro grupė „Ambrozija“, pusbroliai Aliukai ir sesutė Silvija, Daina Bilevičiūtė su „Meilės deivėmis“, generoliškasis muzikos duetas „Patruliai“, Apolonija Zizirskienė ir jos mergautinis sūnelis Kavaliauskų Juozukas, verslininkas iš klestinčių Druskininkų Vitalijus Cololo, humoro grupės „Dzyvų dzyvai“ ir „Sprandžyna“, Vytautas Šapranauskas, Klarkas ir grupė „Vairas“, Parodijų teatras ir dar daugybė svečių.

„Jo didenybė anekdotų karalius Raimondas Šilanskas į šventę vėluos, nes užtruks... gimdymo namuose, - intriguoja restorano savininkė A.Baukutė. - Su dviem žaviom mamytėm jis laukiasi dvynukų. Tad kai tik įsitikins, kad kūdikiai ir mamos jaučiasi gerai, anekdotų karalius kaip vėjas motoroleriu įskries į šventės šurmulį“.

Jam „Gintarinės šypsenos 2007“ vedėjai ruošia staigmeną - už humoristinę kovą su žalingais įpročiais R.Šilanskas bus apdovanotas... kovinio peilio makštimi.

J.Zavaliauskas šventei ruošia ypatingą humoro dozę. Jo didžiausias tikslas - įrodyti, kad prajuokinti iki ašarų gali ir tie, kurie paprastai niekada nejuokauja.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.