Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Lietuvos balse“ - įtakingo pramogų pasaulio guru Mauritzo Brieto vizitas

„Lietuvos balse“ - įtakingo pramogų pasaulio guru Mauritzo Brieto vizitas

Pagaliau prasidėjo milžiniško susidomėjimo jau spėjusios sulaukti projekto „Lietuvos balsas“ pirmosios repeticijos. Jaudulio negalintys paslėpti dalyviai rinkosi į sostinėje esantį sporto, pramogų ir verslo centrą „Forum Palace“, kurio sienos drėbėjo nuo griausmingų muzikos garsų.

„Galiu garantuoti, kad Lietuva turi talentų ir labai balsingų atlikėjų. Man patinka su jais dirbti, dalytis sukaupta milžiniška patirtimi ir padėti jiems lipant į didžiąją sceną“, – sako šou dalyvius vokalų paslapčių sutikusi mokyti scenos profesionalė Rosita Čivilytė.

Anot pašnekovės, ji maloniai nustebo, kad mūsų šalyje yra tiek daug dainininkų, susižavėjusių TV projektu, kuriame bus vertinama ne jų išvaizda, asmeninės savybės ar charakteris, o balsas.

Paklausta apie problemas, su kuriomis susiduria scenos žvaigždėmis norintys tapti dainininkai, Rosita buvo atvira. „Pastebėjau, kad dauguma dalyvių kol kas negali atsikratyti baimės jausmo. Užlipę ant scenos repetuoti kone visi staiga ima nervintis, o tai kenkia jų pasirodymui. Tikiuosi, kad daininikams pavyks su šia problema susidoroti“, – sako Rosita. Muzikos pedagogė ir atlikėja neslepia – per repeticijas ji pastebėjo bent penkis itin balsingus atlikėjus, kurie yra potencialūs „Lietuvos balso“ laimėtojai. „Dauguma dainininkų yra labai šarmingi, turintys charizmos ir žavesio savo balse. Tačiau keli iš jų galėtų dainuoti ir didžiausiose pasaulio scenose. Tą sakau labai nuoširdžiai ir nė kiek nepagražindama“, – atvirauja R. Čivilytė.

Susižavėjimo „Lietuvos balso“ pirmosiomis repeticijomis neslepia ir specialiai į Lietuvą atskridęs Olandijos pramogų pasaulio guru Mauritz Briet. Tarptautinę šou patirtį turintis vyras atstovauja bendrovei „Talpa international“, kuriai priklauso pasaulinio šou „The Voice of...“ formatas. Pagal jį ir yra kuriamas „Lietuvos balsas“. Šis vyras jau 15 metų dirba prestižinėse televizijose, tokiose kaip RTL, ir kuria populiarumo sulaukiančius šou: „Olandijos Topmodeliai“, „The Voice of Holland“ ir kt.

„Lietuviai stebėtinai gerai tvarkosi. Jūsų scena, kėdės, visas apipavidalinimas tiesiog stulbinantis. Nors Lietuva yra maža šalis, tačiau darote didelius darbus“, – pagyras žarsto olandas. Kalbėdamas apie „Lietuvos balso“ dalyvius, ponas M. Briet neslėpė, jog savo ausimis turėjo progos įsitikinti, kad Lietuvoje apstu gerų dainininkų. Olandijos pramogų pasaulio guru net nedvejoja – „Lietuvos balsas“ yra pasmerktas sėkmei ir taps tokiu pat populiariu kaip ir kitose 40 pasaulio šalyse.

Pridedame reportažą iš „Lietuvos balso“ užkulisių:


Zaliukas January 07 2012 1,353 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.