Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Šok su manimi“ finale triuškinančią pergalę iškovojo D.Vaitiekūnas ir J.Žemaitytė

„Šok su manimi“ finale triuškinančią pergalę iškovojo D.Vaitiekūnas ir J.Žemaitytė

Daugiau nei keturis mėnesius TV3 žiūrovus smagiausiais šokiais, aistringiausiais jausmais, gražiausiomis dainomis ir teatrališkais pasirodymais džiuginęs šokių projektas „Šok su manimi“ finišavo. Projektą vainikavo didysis iškilmingas šokių projekto finalas, kuriam projekto prodiuseriai buvo paruošę daugybę staigmenų. Nepaisant to, kad visos finalininkų poros pasirodė puikiai, šokio projekto laurus vienareikšmiškai nuskynė Dominyko Vaitiekūno ir Justės Žemaitytės pora.

Nuotaikingoje didžiojo finalo programoje – porų finalininkių – Danguolės Stachuros ir Deivido Meškausko, Dominyko Vaitiekūno ir Justės Žemaitytės, Donato Chlebinsko ir Gintarės Slausgalvienės bei Deivio ir Katerinos Varopaj – pasirodymai. Kiekviena pora finale sušoko net po tris savo geriausius šokius.

Susumavus viso finalo metu balsavusių žiūrovų balsus, kaip ir po pirmojo pasirodymo lyderiais išliko Dominyko Vaitiekūno ir Justės Žemaitytės pora, antrieji - Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė, tretieji - Deivis ir Katerina Varopaj, o ketvirtieji - Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas.

Dar prieš pirmąjį pasirodymą ant įkaitusio finalo parketo D. Vaitiekūnas ir J. Žemaitytė teigė, kad apie pergalę jie dar negalvojantys. „Mes ir taip džiaugiamės, kad papuolėme tarp geriausių, tačiau apie laimėjimą galvosime tik po trijų šokių, o dabar nesiryžtame spėlioti, kas laimės“, - tvirtino D. Vaitiekūnas.

Pasiteiravus, ką pora žada veikti po finalo, abu sutartinai tvirtino, kad nors ir galvoja apie savotišką atokvėpį ir poilsį, tačiau tai esą šiuo metu yra neįmanoma. „Jau ryt dalyvausime M.A.M.A apdovanojimuose ir šiaip nusimato tam tikrų projektų, kurie neleis atsipūsti“, - savo artimiausiais planais su DELFI portalu dalinosi D. Vaitiekūnas ir J. Žemaitytė.

Antrąją vietą projekte iškovoję D. Chlebinskas ir G. Slausgalvienė kaip ir kiti projekto dalyviai tvirtino, kad D. Vaitiekūnas ir J. Žemaitytė yra verti laimėti šį šokių projektą. „Manau, kad jie ne tik laimės, bet jie ir yra verti laimėti. Jie įdėjo daugiausiai pastangų ir jėgų į šį šokių projektą“, - tvirtino D. Chlebinskas. Vyras pridūrė, kad po projekto jo laukia nemažai darbų, tačiau vis dėlto mėgins atrasti laisvo laiko ir bent savaitei išvykti į kalnus paslidinėti.

Pasiteiravus, ar D. Chlebinskas ryžtųsi dar kartą sudalyvauti tokiame projekte, vyras buvo atviras. „Tikrai gerai pagalvočiau ir apsvarstyčiau visus už ir prieš. Tai atima labai daug laiko“, - atviravo šokėjas ir būsimas daktaras.

Finalinio vakaro staigmena žiūrovams - Deivio ir Katerinos Varopaj sugrįžimas į projektą. Du kartus iš projekto pasitraukusi pora, šį vakarą grįžo su milžinišku gyvybės ir šokio aistros antplūdžiu. Antrą kartą iškritę iš „Šok su manimi“ projekto, Deivis ir Katerina buvo sugrąžinti žiūrovų dėka. Tiesa, abu pripažino, kad laidos kūrėjų pasiūlymą sugrįžti į finalą jie gerai apsvarstė, tačiau vardan juos palaikančių gerbėjų, jie pasiryžo tęsti kovą finale.

Šokėjų pora DELFI portalui dar prieš rezultatų paskelbimą tvirtino, kad laimėti nesitiki, o sugrįžę į finalą tiesiog mėgaujasi šokiu. Taip pat, kaip ir kitos finalo poros, Deivis ir Katerina sutartinai tvirtino, kad šokių projektą turi laimėti D. Vaitiekūno ir J. Žemaitytės pora.

Pasiteiravus Deivio, kokią vietą projekte jie su partnere tikisi užimti, Deivis buvo atviras, jo spėjimas buvo pranašiškas. „Tiesą pasakius, slaptai tikiuosi, kad užimsime trečiąją vietą“, - dar prieš skelbiant projekto rezultatus kalbėjo Deivis.

Tuo tarpu paskutinę vietą su D. Meškausku užėmusi D. Stachura dar prieš pirmąjį pasirodymą DELFI kalbėjo, kad jaudulio nebejaučianti. „Visą projektą prisinervinau, todėl dabar jaučiuosi atsipalaidavusi. Jau dabar aš jaučiuosi nugalėtoja, kadangi taip ilgai išlikau projekte“, - pasakojo D. Stachura.

Pasiteiravus, kas jos manymu yra verti nugalėti šį šokių projektą, Danguolė vienareikšmiškai patvirtino, kad favoritai ir nugalėtojai yra D. Vaitiekūnas ir J. Žemaitytė.


Zaliukas January 10 2012 1,461 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.