Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Už Cololo prajuokinimą – 1000 litų

Už Cololo prajuokinimą – 1000 litų

Pirmą kartą Lietuvos televizijų istorijoje pinigai TV studijoje bus dalijami ne už žinias, o už juokus. Vasario mėnesį per BTV startuos naujas humoro šou su Justinu Jankevičiumi „Prajuokink mane“. Nepraleiskite galimybės per 5 minutes laimėti 1000 litų arba pasižiūrėti, kaip tai daro kiti.

Pagal populiarios ukrainiečių TV laidos „Prajuokink komiką“ formatą sukurtas šou suteiks sceną tiems, kurie mano, kad gali prajuokinti nuolat kitus linksminantį Vitalijų Cololo arba šalia jo įsitaisiusį laidos svečią, pramogų pasaulio įžymybę.

Taisyklių, kaip priversti nusišypsoti vieną iš dviejų komisijos narių, nėra. Galima laidyti juokelius, pasakoti anekdotus, vaidinti, parodijuoti, šokti, dainuoti ar dar ką nors sugalvoti.

„Dažniausiai mane prajuokina iš pirmo žvilgsnio nejuokingi dalykai. Pavyzdžiui, įvairūs nusišnekėjimai, kvailystės ir net beprotybė. Išduosiu paslaptį: bene daugiausiai šansų prajuokinti mane ir užsidirbti pinigų turi visiškai muzikinės klausos neturintys, bet dainuoti išdrįstantys žmonės. Tokiais atvejais sunkiai tramdau juoką“, - pasakojo Cololo.

Mažiausią pinigų sumą - 100 litų - pasiims tas, kuris sugebės prajuokinti per 1 minutę. Už antrąją linksminimo minutę jam bus įteikta 200 litų. Už trečią sėkmingą minutę į kišenę įkris 300, už ketvirtą – 500 litų. Jei juokdarys paprašys penktosios ir per ją nusišypsos bent vienas iš dviejų komisijos narių – iš studijos jis išeis su 1000 Lt!

Tačiau, jei per pasirodymui skirtas minutes nei vienas iš teisėjų nenusijuoks – visi uždirbti pinigai sudegs.

„Prajuokink mane“ - puiki proga pasitikrinti, ar humoras, kuriuo bandote nustebinti savo draugus ir kolegas yra iš tikrųjų juokingas, ar jie juokiasi tik nenorėdami jūsų įžeisti“, - įsitikinęs laidą kuriančios kompanijos „Freaky Production House“ kūrybos direktorius Laimonas Kirkutis.


Zaliukas January 17 2012 1,370 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.