Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Strese“ - rizika užsikrėsti paukščių gripu

„Strese“ - rizika užsikrėsti paukščių gripu
Pavasaris - poravimosi metas, tad šio vakaro TV3 laidoje „Stresas“ (20 val. 45 min.) - vestuvinės užduotys. Be to, vienoje televizijos laidoje sau poros neradęs Ramūnas bandys čia ieškoti meilės.

Dėl prizų su dviem vaikinais - Ramūnu ir Andriumi šįkart kovos blondinė Aušra, kuri pareiškė mėgstanti laikyti vyrus po padu ir tikinti, kad jos vis dar ieško turtingas jaunikis.

Ramūnas yra ortopedas protezuotojas. Laidos rengėjams jis prisipažino labiausiai bijąs... slibinų. Andrius pareiškė norįs prisivalgyti kosmetikos, kad taptų gražus iš vidaus. Bet šmaikštieji dalyviai žaidime nebuvo tokie sumanūs. Pirmajame etape, kur jie pūtė ir sprogdino balionus, nė vienas nežinojo, kad žinomiausias Generalinės prokuratūros prokuroras yra ne „trimitas“, o Mindaugas Dūda.

Antrajame etape dalyviai rizikavo užsikrėsti paukščių gripu, mat stengėsi nupešti kuo daugiau vištų. Matyt, pešdami šiuos paukščius žaidėjai apkvaito, nes nusprendė, kad geriausias vaistas nuo galvos skausmo yra ne aspirinas, o... kirvis.

Jau antroje iš eilės „Streso“ laidoje nebedūžta nė vienas automobilis. Laimėtojas praturtėjo penkiais prizais, iš kurių vienas - prabangus klozetas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.