Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 eteryje - muzikinių sveikinimų laida, kurioje nebus tetų ir gėlių vazonėlių

TV3 eteryje - muzikinių sveikinimų laida, kurioje nebus tetų ir gėlių vazonėlių
Balandžio 1-ąją, visų melagių dieną, TV3 eteryje startuoja nuotaikinga savaitinė geriausių muzikinių sveikinimų laida „Padovanok dainą!“. Pirmosios savo kolegas, draugus ir artimuosius netikėčiausiomis progomis sveikins ir dainas jiems dedikuos TV3 ir „Tango TV“ televizijos žvaigždės.

„Tai visai kitoks sveikinimų koncertas, nei esame įpratę matyti: čia nebus gražiai susišukavusios tetos su gėlių vazonėliu pašonėje ir eilėraščių lapeliu rankose – artimuosius, draugus, mylimuosius TV3 eteryje Lietuvos žmonės sveikins patys“, – sako laidos „Padovanok dainą!“ prodiuserė Jurga Pukenytė.

Balandžio 1-osios laida su televizijos žvaigždėmis bus ir šventinė – su smagiais pokštais, negirdėtais gandais ir neskaitytais posmais, ir „pavyzdinė“ – TV3 žiūrovai galės pamatyti, kaip šioje laidoje galima bus vienam kitą sveikinti. „Laidos komanda dirbs visoje Lietuvoje: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje ir Alytuje. Jei sveikintojai artimuosius norės pasveikinti namie – vyksime į namus, jei studijoje – kviesime į televiziją, jei kavinėje – drauge kelsime šampano taurę“, - tikino prodiuserė.

Sveikinimus artimiesiems į laidą gali siųsti ir užsienyje gyvenantys artimųjų išsiilgę tautiečiai. „Jiems tereikia patiems nusifilmuoti, atsiųsti mums kasetę ir paskambinus išsirinkti dainą. Sveikinimai nemokami, nes TV3 myli savo žiūrovus“, – apie neribotas naujos TV3 laidos galimybes pasakoja ir taisykles vardija J. Pukenytė.

Laidos „Padovanok dainą!“ repertuare – populiariausios ir naujausios Lietuvos muzikos žvaigždžių ir grupių dainos.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.