Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Trys tėvai neišdavė, ką vakarais veikia sūnūs

Trys tėvai neišdavė, ką vakarais veikia sūnūs
Balandžio 3 d. TV3 laidos „Pagal mamą“ kūrėjai nusprendė savo laidą pervadinti naujai - „Pagal tėtį“ ir tris mamas pakeisti džentelmeniškais tėčiais. Jie pasirodys šį vakarą 19 val. 10 min.

Tėvai ne iš kelmo spirti. Jų atžalos - trys dainingi „Tango TV“ projekto „Dangus II“ dalyviai - Liudas, Soliaris ir Dainius.

Pirmasis tėvas Linas susitikti su potencialia marčia Brigita vyko net į Marijampolę, kur juodu žaidė krepšinį. Su antruoju tėvu Artūru Brigita mokėsi vairuoti troleibusą, o su trečiuoju - Juliumi mergina po Vilnių važinėjo ekologišku elektriniu dviračiu - riedžiu.

Brigita nė nenutuokė, kad savo būsimuosius vaikinus ji beveik kas vakarą galėjo matyti realybės šou „Dangus II“.

Mergina kiek sutriko, kai kiekvienas tėvas, paklaustas, ką veikia jo sūnus, atsakydavo, kad dirba vakarais, o pastaruoju metu ir išvis negrįžta namo.

„Gal jie šoka striptizą?“ - spėliojo „marti“, bet nė vienas tėvas neišdavė, ką gi iš tikrųjų veikia jo sūnus.

Vienas iš jų, išsisukdamas nuo atsakymo, merginą patikino: jei jausmai tikri, nesvarbu, ką veikia mylimas žmogus, net jei jis ir striptizo šokėjas.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.