Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Be komentarų“ laida – tiesiogiai iš palatos

„Be komentarų“ laida – tiesiogiai iš palatos

„Garantuoju – staigmenų ir netikėtumų žiūrovams tikrai netrūks. Laidą vesiu tiesiai iš ligoninės palatos! “, – intriguoja vienas garsiausių televizijos laidų vedėjų aktorius Džiugas Siaurusaitis. Šio trečiadienio „Be komentarų“ laidą jis ves tiesiai iš gydymo įstaigos. Sostinės ligoninėje garsus aktorius atsidūrė, kai šeštadienį slidinėdamas patyrė kojos traumą.

Dž. Siaurusaitis pasakojo, jog medikai, pamatę sutrupėjusio kelio sąnario nuotrauką, pakraipė galvas ir pasakė, kad aktyvias žiemos pramogas teks pamiršti iki kitų metų. Nors gydytojai išrašyti iš ligoninės garsų TV3 veidą žada tik kitą savaitę, ligoninė – ne kliūtis Džiugui tęsti darbus ir filmuotis šio trečiadienio laidoje „Be komentarų“.

Aktorius praėjusį savaitgalį Vilniaus Liepkalnio slidinėjimo trasoje leido dvi dienas iš eilės. Šeštadienis jam buvo lemtingas. Netikėtai atsitrenkęs į medį, aktorius sukniubo ir ėmė šauktis pagalbos. Džiugui pavyko prisikviesti žiemos sporto mėgėjų. Jie iškvietė greitąją medicinos pagalbą.

„Žiūrovai pamatys, kaip Džiugas Siaurusaitis pikantiškiausias žinias veda tiesiai iš ligoninės lovos. Džiugas – tikras profesionalas. Jis nė už ką nenori praleisti galimybės šmaikščiai apžvelgti aktualiausių ir įdomiausių Lietuvos įvykių“, – sakė prodiuserinės kompanijos „TV PRO media“, kuriančios Dž. Siaurusaičio vedamą laidą „Be komentarų“, prodiuseris Kristupas Krivickas.

Laidos metu veiks teletiltas tarp laidos vedėjų Sandros Daukšaitės ir Dž. Siaurusaičio. Teletiltas sujungs laidos studiją, kurioje pikantiškas žinias ir aktualiausias paros naujienas praneš S. Daukšaitė, su šmaikščiuoju partneriu Dž. Siaurusaičiu, kuris bus ligoninės palatoje. Šis po operacijos neketina praleisti progos ir savo nuotaikingomis bei šmaikščiomis naujienomis pralinksminti šalčių išvargintų žiūrovų.

Žiūrovams pati aktorius papasakos visas jo patirtos traumos aplinkybes ir detales. Džiugas duos patarimų „žiopliems“ slidininkams.


Zaliukas February 08 2012 1,321 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.