Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šįvakar TV3 eteryje – paskutinė kultinio lietuviško serialo „Moterys meluoja geriau“ serija

Šįvakar TV3 eteryje – paskutinė kultinio lietuviško serialo „Moterys meluoja geriau“ serija

Jau šiandien, trečiadienį, vasario 15-ąją, TV3 eteryje žiūrovų pamėgtu laiku 21.00 val. bus parodyta paskutinioji kultinio lietuviško serialo „Moterys meluoja geriau“ serija. Penktąjį sezoną iš eilės TV3 eterį drebinančio serialo gerbėjų gretos nuolat didėja, o „Moterys meluoja geriau“ jau keletą metų nedingsta iš TV laidų reitingų viršūnių!

Nenuostabu, kad per penkerius serialo kūrybinius metus filmavimo aikštelėje įvyko daugybė linksmų ir keistų dalykų, kuriuos dar ilgai prisimins „Moterys meluoja geriau“ kūrėjai ir aktoriai.

Štai ketvirtojo sezono pabaigoje į serialo siužetinius vingius įsisukęs aktorius Džiugas Siaurusaitis įkūnijantis autoserviso savininko Kostios vaidmenį, sako, kad šį vaidmenį visiems TV3 žiūrovams puikiai pažįstamame seriale „Moterys meluoja geriau“ laiko pirmąja savo rimta patirtimi vaidinat lietuviškuose serialuose.

Atsitiktinai populiariame seriale vaidmenį gavęs Dž. Siaurusaitis juokiasi, kad nors atlieka autoserviso savininko vaidmenį, kažin ar tikrovėje jam pavyktų pataisyti netikėtai kelyje sugedusį automobilį. „Esu įgijęs vairuotojo pažymėjimą tik automatine pavarų dėže valdomiems automobiliams, o apie jų techninius niuansus žinau labai mažai“, – apie paraleles tikrovėje ir seriale kalba aktorius. – Manau, kad kiekvienas turime dirbti savo darbą. Jei dėl mano kartais gal ne visai teisingai panaudotų techninės specifikos žodžių tik linksmiau žiūrovams, – manau, kad savo darbą atlieku tinkamai. Juk esu aktorius!“

Populiariausių penktojo „Moterys meluoja geriau“ sezono aktorių gretose – Nerijus Gadliauskas, vaidinantis Robertėlį, Inga Norkutė, puikiai pažįstama ir Medos vardu bei Dž. Siaurusaitis.

Penktajame „Moterys meluoja geriau“ sezone prie komandos prisijungė aktorės Aušra Štukytė, Monika Vaičiulytė ir Žemyna Ašmontaitė. Seriale vaidmenį sukūrė rumunų ir lietuvių kilmės Vokietijos aktorius Vytas Caim, o bene paskutinis į traukinį įšoko garsusis Sakalas Uždavinys.

Pikantiška detalė – visų herojų butai šį sezoną pasikeitė, tik Mariaus Jampolskio personažas Donatas liko gyventi „savo“ name. Užtat jo žmonos Ugnės (Agnė Šataitė) meilės objektai penktąjį sezoną kito itin dažnai! O štai Jurijaus Smorigino vaidinamas Feliksas Šmakovas šį sezoną, užuot įprastai pribaigęs savo aferų auką Ireną (Kristina Andrejauskaitė), įstrigo santykiuose su ja ir net pasipiršo!

Metalinį žiedą pasimatavo ir Ramūno Rudoko herojus Marijus. Deja, tai buvo ne vestuviniai žiedai, o pareigūnų antrankiai. Galima sakyti, kad Marijus liko arčiausiai savo šaknų... Juk nuo pat pirmosios „Moterys meluoja geriau“ serijos jis suko nešvarius versliukus ir mylėjo gražias moteris, kurios, kaip rodo scenarijus, vis dėlto meluoja geriau!

Tačiau visiems „Moterys meluoja geriau“ gerbėjams liūdėti dėl paskutiniosios šiandien TV3 eteryje rodysimos serijos nereikėtų – jau birželio pradžioje bus pradėtas filmuoti šio populiaraus serialo tęsinys. Serialo kūrėjai – prodiuserinės kompanijos „Videometra“ atstovai – žada, kad į pamiltų aktorių gretas dar stos ne vienas naujas simpatiškas aktorius, tarp jų – gerai žinomi Lietuvoje ir užsienyje!

Kultinį „Moterys meluoja geriau“ serialą jau ateinantį pirmadienį, vasario 20-ąją, pakeis naujas tarptautinis – Lietuvoje ir Gruzijoje – filmuojamas daugiaserijinis pasakojimas „Vyno kelias“, kuriame vaidina daugybė TV3 žiūrovams puikiai pažįstamų aktorių: Agnė Grudytė, Liubomiras Laucevičius, Vidas Petkevičius, Inga Valinskienė, Saulius Balandis ir daugybė kitų.

Kriminaliniais motyvais paremtą serialą TV3 žiūrovai nuo vasario 20-osios matys pirmadieniais-ketvirtadieniais serialams įprastu laiku – 21.00 val.

Daugiaserijinis pasakojimas „Vyno kelias“ – nuo vasario 20-osios pirmadieniais-ketvirtadieniais 21.00 val. tik per TV3!


Zaliukas February 15 2012 1,408 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.