Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Vyno kelias“ sulaukė populiarumo ir Gruzijoje

„Vyno kelias“ sulaukė populiarumo ir Gruzijoje

Vasario 20-ąją startavęs TV3 eteryje, o vasario 25-ąją ir per Gruzijos televiziją IMEDI pradėtas rodyti bendras lietuvių ir gruzinų serialas „Vyno kelias“ sulaukė populiarumo ir pasiekė žiūrimumo rekordus. „Vyno kelio“ premjera tarp Gruzijos televizijų tapo žiūrimiausia iš visų laidų − ją rinkosi 48,7% televizijos žiūrovų, o kitą dieną „Vyno kelią“ žiūrėjo 54,9% – daugiau nei pusė Gruzijos televizijos žiūrovų.

„Vyno kelias“ – daugiaserijinis pasakojimas, kurį aplenkia tik legendinis serialas „Moterys meluoja geriau“.

Gruzijoje, kaip ir Lietuvoje, buvo suorganizuota šventiška pirmosios „Vyno kelio“ serijos peržiūra. Tbilisyje dirbantys lietuviai ir gruzinai kartu džiaugsmingai sutiko serialo premjerą, laisvą nuo darbo minutę suraikė šventinį tortą ir vieni kitiems negailėjo gražių žodžių už gerą vaidybą bei sėkmingą serialo pradžią Lietuvoje ir Gruzijoje.

„Praeiviai mus tiesiog sustabdo gatvėje ir dėkoja. Malonu, kad atpažįsta. Žiūrovai negaili pagyrų pačiai serialo idėjai – jie laimingi gavę progą pamatyti, kaip atrodo Lietuva. Sako nuo sovietmečio jos nematę“, – teigė studentą Sandro vaidinantis gruzinas Vano Dugladzė.

Gruzijoje rodoma iš karto po dvi „Vyno kelio“ serijas. „Jei gruzinas jau atsisėdo prie stalo, tai pakils negreitai“, – subtilius Gruzijos žiūrovų įpročius paaiškino aktoriai.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.