Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dėl pagrindinio projekto „Šok ir lieknėk“ prizo varžysis net 170 kg sveriantis dalyvis

Dėl pagrindinio projekto „Šok ir lieknėk“ prizo varžysis net 170 kg sveriantis dalyvis

Jau kovo 24-ąją, šeštadienį, 19.00 val. TV3 eteryje - naujas projektas „Šok ir lieknėk“. Dešimt antsvorio kankinamų projekto dalyvių mes iššūkį patys sau: prižiūrimi specialistų jie ne tik bandys atsikratyti įpročio vidurnaktį atlapojus šaldytuvo duris valgyti kiek telpa, tačiau nepratę prie intensyvaus fizinio krūvio dešimt savaičių ant „Šok ir lieknėk“ parketo treniruosis tam, kad numestų juos kamuojantį antsvorį ir laimėtų pagrindinį projekto prizą – numestų kilogramų skaičių padaugintą iš tūkstančio litų.

„‚Šok ir lieknėk‘ projekte TV3 žiūrovai išvys dešimt iš išvaizdos panašių apvalumais, tačiau charakteriais labai skirtingų projekto dalyvių. Sunkiausias jų svers net 170 kilogramų. ‚Šok ir lieknėk‘ ir paneigs, ir patvirtins mitus apie apkūnius žmones – iš pirmo žvilgsnio mieli, draugiški ir šilti projekto dalyviai jau pačią pirmąją laidą bus priversti susikurti žaidimo taisykles. Čia laimės tik vienas, todėl projekte nepamatysite draugų, bet tikrai išvysite karštas, intriguojančias ir iš proto varančias dalyvių emocijas.“ – intriguoja „Šok ir lieknėk“ vykdomoji prodiuserė Rima Kaščiukaitė.

Ant „Šok ir lieknėk“ parketo susitiks dešimt dalyvių su jau puikiai TV3 žiūrovams pažįstamais šokių partneriais iš projektų „Šok su manimi“, „Tu gali šokti“ ir „Aistrų pakrantė“. Tarp jų - tokie garsūs vardai, kaip žinomo dainininko Donato Montvydo mergina šokėja Veronika Brasaitė, buvusi „Šok su manimi“ projekto dalyvio Justino Lapatinsko partnerė Sandra Saikauskaitė, baletmeisterio ir dievu save vadinančio Jurijaus Smorigino auklėtinė Evelina Kauklienė, pasaulio lengvojo kultūrizmo čempionas ir „Aistrų pakrantės“ lyderis Martynas Malakauskas, garsus šokėjas Romanas Čeburiakas ir daugybė kitų.

„Šok ir lieknėk“ komisijos gretose žiūrovai išvys Vytautą Šapranauską, Agnę Jagelavičiūtę, Deivį ir kitus žinomus žmones. Juos taip pat bus įmanoma nukonkuruoti. Kaip? Visa tiesa - premjerinėje „Šok ir lieknėk“ laidoje jau kovo 24-ąją.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.