Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Meilės trikampis“ šią vasarą iš TV3 persikels į „Tango TV“ televiziją

„Meilės trikampis“ šią vasarą iš TV3 persikels į „Tango TV“ televiziją
Žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus 2“ superfinalo nuotaikomis gyvenanti „Tango TV“ televizija jau ruošiasi kitam realybės šou – į „Tango TV“ iš TV3 televizijos persikelia net tris vasaras iš eilės populiariausias realybės šou Lietuvoje „Meilės trikampis“.

„Meilės trikampis“ – jau nebeatsiejamas nuo vasaros, tradicija, kurios kasmet laukia žiūrovai, nuotykių išsiilgę dalyviai, visa mūsų komanda, – sako „Meilės trikampio“, kuris „Tango TV“ eteryje prasidės birželį, prodiuseris Saulius Bartkus. – Mūsų komandai tai jau ketvirta vasara, ketvirtasis sezonas. Jaučiamės subrendę, tad ir iš šiųmečių dalyvių tikimės brandos.“

Romantiškojo realybės šou rengėjai šiemet dalyviams ruošia daug naujų romantiškų pramogų ir smagių pasiūlymų „Tango TV“ žiūrovams, kaip nustebinti savo mylimą žmogų.

„Netrukus pasirodys dalyvių anketos, o gegužę Vilniuje laukia didžioji dalyvių atranka, – praneša prodiuseris S. Bartkus, kuris TV3 televizijoje kuria laidas „Puikusis šou“, „Dzin“ ir „TOP 10“. – Kviečiu šiemet nepabijoti dalyvauti tuos, kurie subrendo tikrai meilei. Nepažadame, kad ją būtinai surasite čia, „Meilės trikampyje“… O gal? Bet jei nerasite, tikrai pažadame, kad „Meilės trikampyje“ praleisite vienas įdomiausių ir romantiškiausių dienų savo gyvenime.“

Per trejus šio realybės šou metus „Meilės trikampį“ susikibę už rankų paliko 44 dalyviai: 2004-aisiais – šešios poros, 2005 – net dešimt porų ir 2006-aisiais dar šešios poros.

„Meilės trikampio 4“ dalyvių anketos netrukus pasirodys spaudoje ir „Tango TV“ interneto svetainėje adresu www.tangotv.lt.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.