Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Meilė — kviesta ir nekviesta

Meilė — kviesta ir nekviesta
„Ko gero, kiekvienas iš mūsų žino, ką reiškia iš meilės pamesti galvą. Meilė — akla. O jos objektu netikėtai gali tapti jau vedęs žmogus, nuoga mergina nuo žurnalo viršelio ar iki gyvo kaulo įgrisęs kolega.

Tarp žymių Lietuvos žmonių tokių meilės istorijų yra daug“, — apie savo būsimą laidą „Dainius“ (LNK) sakė jos vedėjas D.Ožalas.

Aktorių Saulių Siparį netikėta meilė trenkė kaip žaibas iš giedro dangaus. Jis įsimylėjo draugo dukterį ir ją vedė. Aktoriaus pirmoji žmona įsimylėjo jo draugą ir už jo ištekėjo.

Nijolei iš grupės „69 danguje“ pamilti prodiuserį Egmontą Bžeską nesutrukdė net ir tai, kad jis tuo metu draugavo su kita grupės nare — Karina.

Nijolės ir Egmonto meilė truko metus. Bet tai, kaip teigia pati Nijolė, pramogų pasaulyje — nemažas laiko tarpas.

Meilės romanų autorės Ugnės Barauskaitės gyvenime taip pat netrūko netikėtų meilės istorijų, kurias ji vos spėja aprašinėti savo knygose.

Atlikėja ir renginių vedėja Donalda pati paprašė ją pristatyti kaip meilės reikalų ekspertę. Ji sakė, kad šiuo metu vedęs vyras jai yra tabu, tačiau audringoje praeityje buvo ir tokia meilės istorija.

Grupės „4Fun“ narių Julijos ir Laimono geriausias draugas — buvęs Julijos vyras. Su juo pora draugauja.

Apie visa tai atvirai — šį vakarą 17 val. 50 min.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.