Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujame TV3 seriale „Be namų“ būsimiems krepšinio dievams talkins Linas Kleiza

Naujame TV3 seriale „Be namų“ būsimiems krepšinio dievams talkins Linas Kleiza

Jau netrukus – gegužės mėnesį ir visą vasarą – TV3 eteryje premjerų lietus: milžiniško populiarumo sulaukęs TV3 projektas „Ūkininkas ieško žmonos“ – antrasis sezonas su dainininke Gintare Valaityte, pasimatymų šou „Pasirink mane“ su Mindaugu Stasiuliu ir gražiausiomis lietuvaitėmis, kino žvaigždžių antplūdis ir naujausias lietuviškas serialas „Be namų“ su garsiausiais šalies aktoriais ir krepšininku Linu Kleiza.

Naujas TV3 serialas „Be namų“ sukurtas remiantis Daivos Vaitkevičiūtės apysaka „Trise prieš mafiją“, kuri 2006 m. pripažinta „Metų knyga“ paauglių kategorijoje ir vis dar yra leidžiama pakartotinais tiražais.

Serialas „Be namų“ – tai gyvenimiška drama, kurioje susipina jautrūs vaikų likimai, detektyvinės mįslės bei nuoširdi draugystė, lydima įkvepiančių svajonių, linksmų ir šiurpių nuotykių.

„Be namų“ veikėjus įkūnys visas žiedas puikių aktorių: Vaiva Mainelytė, Evaldas Jaras, Andrius Bialobžeskis, Saulius Balandis, Nijolė Narmontaitė, Mindaugas Capas, Linas Paugis ir kiti. Seriale pasirodys ir garsus šalies krepšininkas L. Kleiza, tiesiogiai prisidėjęs prie serialo kūrimo.

Serialo centre – vaikų globos namų auklėtinė Emilija (akt. Evita Malaškevičiūtė) ir jos draugai – našlaitis, pravarde Kobė (akt. Vytautas Skarulskis), ir Kasparas (akt. Antanas Rimeikis). Šio tėvai (akt. S. Balandis ir Kristina Tunaitytė-Pliskaitienė) mįslingai dingsta.

„Be namų“ veiksmas rutuliosis mažame Lietuvos miestelyje, kuriame daug saulės, bet mažai meilės. Vietinių globos namų auklėtiniai kasdien susiduria ne tik su geraširde direktore (akt. Eugenija Bendoriūtė) ir rūpestingu ūkvedžiu (akt. Liubomiras Laucevičius), bet ir su žiauria auklėtoja (akt. N. Narmontaitė).

Tačiau vaikai gyvena su turtinga savo fantazija, prasiskaidrindami kasdienybę neįtikėtinais nuotykiais ir pramogomis. Viena jų – krepšinis. Čia į pagalbą būsimiems arenų dievams ateina didžiąją sportininko karjerą pabaigęs, dabar treneriu dirbantis Oskaras (akt. Šarūnas Banevičius). O ilgainiui horizonte pasirodo ir krepšininkas L. Kleiza.

Krepšininko L. Kleizos labdaros ir paramos fondas ir prodiuserių kompanija „Videometra“ 2011 m. liepos mėnesį sukirto rankomis dėl bendradarbiavimo kuriant serialą „Be namų“.

„Malonu bendradarbiauti su tokiais kaip prodiuseris Rolandas Skaisgirys ir TV3 televizija. Esame paruošę daug gerų socialinio užimtumo projektų. Vaikams juk reikia veiklos“, – dėmesį mažųjų problemoms žada L. Kleiza.

Seriale nestigs emocingų scenų. „Be namų“ režisierius S. Balandis tikina, kad herojų socialinės problemos neužgoš šviesių jausmų: „Seriale bus ir niūrių epizodų, bet mes siekėme, kad jis būtų šiltas ir pozityvus.“

D. Vaitkevičiūtės romanas „Moterys meluoja geriau“ taip pat buvo sėkmingai ekranizuotas ir susilaukė fenomenalaus populiarumo – šį rudenį TV3 televizijoje startuos jau šeštasis serialo sezonas.

„Be namų“ – jau greitai per TV3!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.