Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Gegužė skelbiama „X Faktoriaus“ atrankų filmavimo mėnesiu

Gegužė skelbiama „X Faktoriaus“ atrankų filmavimo mėnesiu

Šį rudenį jau dvidešimtajame jubiliejiniame TV3 televizijos sezone startuosiantis muzikinis projektas „X Faktorius“ tęsia savo keliones po Lietuvą. Gegužė skelbiama oficialiu „X Faktoriaus“ atrankų filmavimo mėnesiu, o šimtų norinčių dainuoti likimą spręs keturi vis dar paslaptyje laikomi projekto teisėjai, kurie intensyviai ruošiasi padedami „X Faktoriaus“ kūrėjų iš užsienio.

Teisėjų perklausos, antrasis „X Faktoriaus“ etapas, kuriame iš kelių šimtų dalyvių geriausi bus pakviesti tęsti kovą, vyks keturiuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose: gegužės 1-ąją Kauno „Girstučio“ kultūros ir sporto centre, 5 ir 6 d. Vilniaus Ūkio banko teatro arenoje, 19-ąją – Klaipėdos miesto kultūros centre „Žvejų rūmai“ ir gegužės 27 dieną Šiaulių arenoje.

„Šiuo metu vis dar peržiūrime visų atrankos dalyvių įrašus ir, tiesą pasakius, esame šokiruoti, nes tiek daug turinčių žvaigždžių savybių mums dar nežinomų muzikos talentų rasti nesitikėjome. Teisėjų perklausos – svarbiausias ‚X Faktoriaus‘ etapas, nuo kurio priklausys populiariausio pasaulyje muzikos projekto sėkmė Lietuvoje. Turime užtikrinti, kad scenoje pasirodytų geriausi, kurie, padedami teisėjų bei jų profesionalų komandų, nustebintų net Europos muzikos sceną“, – apie pasiruošimą artėjančioms „X Faktoriaus“ perklausoms pasakoja projekto režisierius Mindaugas Meškauskas.

Atranką įveikusieji bus skirstomi į keturias grupes – vaikinai ir merginos iki 25-erių metų amžiaus ir nuo 25-erių, taip pat – į muzikos grupes. Visas keturias grupes kuruos, dalyvius ruoš ir ugdys keturi pramogų verslo profesionalai, kurie ir bus projekto teisėjai.

„X Faktoriuje“ laimės ne dainininkas, o komanda: teisėjas, atiduodantis visas savo jėgas, patirtį, idėjas, ir jo „užaugintas“ projekte ištobulėjęs dainininkas ar muzikos grupė.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.