Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Skyrybos - bilietas į sėkmę?

Skyrybos - bilietas į sėkmę?
Skiriasi žvaigždės, verslininkai, politikai ir paprasti žmonės. Dažniausiai skyrybos palieka ilgai negyjančias žaizdas ir nuoskaudas. Tačiau LNK pokalbių šou „Dainius“ svečiams skyrybos buvo naujo, geresnio ir įdomesnio gyvenimo pradžia. Apie tai šiandien 17 val. 50 min.

Žymaus dirigento Gintaro Rinkevičiaus žmona Tatjana dabar jaučiasi daug laimingesnė nei gyvendama santuokoje ir džiaugiasi, kad neliko vyro šešėlyje. Ji atrado savyje naujų talentų, apie kuriuos net neįtarė.

Dainininkė Rosita Čivilytė, išgyvenusi ne vienas skyrybas, įsitikinusi, kad jeigu vyras nemoka moters nešioti kaip gintaro ant delno, tai geriau gyventi be jokio vyro.

Darnia santuoka galinti pasidžiaugti Agnė Zuokienė teigia, kad jeigu šeimos pagrindas yra meilė, tuomet tarpusavio nesutarimus galima išspręsti kitokiais būdais, o ne skyrybomis.

„Jeigu dviem žmonėms kartu gyventi nebegera, tuomet nereikia bijoti skyrybų“, - sakė kitas laidos vedėjo Dainiaus Ožalo pašnekovas aktorius Gintaras Mikalauskas.

Visas įžymybių paslaptis žinanti kirpėja Loreta apgailestavo pati per vėlai išsiskyrusi, nes netikėjo, kad po skyrybų galima taip gerai gyventi.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.