Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Motinos dienai TV3 parengė mamų lepinimo programą

Motinos dienai TV3 parengė mamų lepinimo programą

Šeimos ir švenčių televizija TV3 kiekvieną šventę pasitinka su išskirtine programa. Gegužės pirmąją – Tarptautinę darbo dieną, TV3 savo žiūrovus pakvietė švęsti net penkias dienas iš eilės, dovanodama visų šeimos narių laukiamą animaciją, intelektualųjį sekmadienio vakarą, nostalgiją keliančias Holivudo bei išskirtines eterio premjeras, o gegužės 6-osios, Motinos dienos programą televizija dedikuos visoms mamytėms. Šventinį Motinos dienos sekmadienį – tyriausius jausmus sužadinančios, sentimentalios, romantiškos ir juoką keliančios kino juostos, geriausia animacija – TV3 programa bus skirta ne tik moterims, bet ir jų vaikučiams – kad devyndarbės mamos galėtų ramiau atsikvėpti ir tiesiog mėgautis savo diena!

Šventinio ryto pusryčiams – „Simpsonai“ (The Simpsons), „Skubis Dū ir raganos šmėkla“ (Scooby Doo And The Witch's Ghost), o savo švelnia letena prie ekranų ragins rinktis bene populiariausias pasaulyje šuo – „Lesė“ (Lassie). 9.40 val. kiekvienas galės tapti jaudinančios istorijos liudininku: Antrojo pasaulinio karo išvakarėse besistengdama sudurti galą su galu Karaklou šeima atiduos senajam hercogui savo gražiakailį kolių veislės šunį. Ar pavyks ištikimajai Lesei įveikti net penkių šimtų mylių kelią, kad galėtų atsidurti prie savo mylimų šeimininkų namo slenksčio?

Itin moteriškoje vidurdienio komedijoje „Nes aš taip sakiau“ (Because I Said So) „Oskaro“ laimėtojos Diane Keaton herojė Dafnė 11.40 val. ims ieškoti svajonių princo savo trečiajai dukrai (akt. Mandy Moore). Planas moters galvoje – pats paprasčiausias: dukters vardu brūkštelti žinutę pažinčių puslapyje, kad jaunikiai pasipiltų kaip iš gausybės rago. Štai čia ir užvirs tikra pekla!

Tie, kurie žavisi baltaplauke trijų „Auksinių gaublių“ nominante Meg Ryan dabar, turbūt nebuvo abejingi aktorei ir jos jaunystėje. Aktorės herojė Keitė 13.40 val. mamas kvies kartu paklaidžioti romantiškojo Paryžiaus gatvelėmis komiškoje meilės istorijoje „Prancūziškas bučinys“ (French Kiss), kur ji desperatiškai ieškos savo pamesto lėktuvo bagažo, brangenybių ir... neištikimo jaunikio.

Filmas visai šeimai „Tavo, mano ir mūsų“ (Yours, Mine and Ours) 15.55 val. patvirtins seną tiesą – meilei nėra jokių ribų. Vienišam pakrantės sargybos admirolui ir jo naujai simpatijai susituokti nesutrukdys net 10-ies jos ir 8-erių jo vaikų protestai!

Vakaro desertas visoms mamoms: 21.00 val. į TV3 eterį įžengs daugelio pasaulio moterų ir vyrų idealu laikoma plačios šypsenos savininkė, „Oskaro“ laimėtoja Julia Roberts ir „Auksiniu gaubliu“ apdovanotas Richardas Gere‘as, kad dar kartą papasakotų vieną gražiausių, romantiškiausių, tiesiog kino etalonu tapusių meilės istorijų „Graži moteris“ (Pretty Woman). Tai filmas, užauginęs ne vieną romantiškų mamų kartą!

Dar vienos „Oskaro“ laimėtojos, gražuolės Sandros Bullock pasirodymas juostoje „Dviese prie jūros“ (Stolen Hearts) 23.25 val. primins legendinę Boni ir Klaido istoriją. Filmo herojai – septynerius metus draugaujantys Roza ir Frenkas – žavi mergina ir žavus... vagis. Ar suplanavę paskutinę vagystę savo gyvenime jie nepaslys? Juk žavios moterys ne visada lieka ištikimos, o už juodus darbelius dažniausiai tenka kentėti...

Visas mamytes lepinantys TV3 eterio desertai – gegužės 6-ąją, sekmadienį tik per TV3!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.