Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dapkus pašnekovus spaus į kampą

Dapkus pašnekovus spaus į kampą

Rytoj eterio šviesą išvys nauja LNK laida „Alfa“ savaitė“. Ji pakeis sekmadieninį „Savaitės įvykių TOP5“.

„Alfa“ savaitės“ šeimininkas - naujai iškeptas „Lietuvos žinių“ vyr. redaktoriaus pavaduotojas ir LŽinios.lt vyr. redaktorius Tomas Dapkus. Laidą sudarys svarbiausių savaitės įvykių apžvalga ir prie aktualijų pririštas interviu.

Žinutės herojus 10 metų dirbo LRT - 5 metus vedė „Lietuvos radijo“ „Dienos temą“, kurioje buvo diskutuojama aktualia tos dienos tema, ir penktadieninius „Savaitės akiračius“, kurie eteryje buvo 7 metus. Radijo eteryje skambėję „Savaitės akiračiai“ buvo rodomi per LTV. Lietuvos radiją ir televiziją T. Dapkus paliko, nes norėjo pokyčių. „Po 10 metų darbo vienoje vietoje reikia sugalvoti kitų dalykų. Išėjau šalims susitarus. LRT davė įvairiapusės patirties. Antra vertus, reikia keistis“, - šypteli vyras.

Savo laidos pašnekovus jis žada spausti į kampą. „Nesiekiu būti mėgstamas politikų - siekiu nušviesti labai svarbius įvykius. Užduosiu klausimus, kurie pašnekovui neleis pabėgti nuo atsakymų“, - patikina žurnalistas. Tikėtina, kad laikydamasis pažado jis anksčiau ar vėliau susidurs su valdžios žmonių nenoru kalbėtis. „Lietuvoje yra tokia problema, - su teksto autoriaus replika sutinka Tomas. - Bet jei laida žiūrima, valdžios žmonės neišvengiamai turi ateiti. Aišku, kai kurie politikai labai mėgsta eiti į laidas, kur jiems patogu, kur jų klausiama „Kodėl žmonės Jus taip myli?“ Vyras patikina, kad tokio klausimo jo žiūrovai neišgirs. „Aš klausiu ir sieksiu sulaukti atsakymo. Politikai labai dažnai neturi atsakymo“, - plytgalį į valdžios daržą švysteli naujas LNK veidas.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.