Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Meilės per atstumą iššūkiai

Meilės per atstumą iššūkiai
Pamilus žmogų, norisi kuo daugiau laiko praleisti su juo. Tačiau kartais gyvenimas susiklosto taip, kad įsimylėjėlius skiria šimtai ar net tūkstančiai kilometrų. Kaip tokiu atveju elgtis?

Ar karšti jausmai nesiliauja liepsnoję? To šį šeštadienį pašnekovų klaus laidos „Dainius“ (LNK, 17 val. 5O min.) vedėjas Dainius Ožalas.

Klaipėdietės aktorės Eglės Jackaitės draugas gyvena Amerikoje, tad pora bendrauja tik per atostogas. Tiesa, Eglė dėl to per daug neliūdi ir, kalbėdama apie savo jausmus, yra stebėtinai atvira: „Nealpstu iš meilės, kad pulčiau pas jį, todėl ir atstumas nėra didelė problema“.

Populiarios vilniečių grupės „Funky“ vokalistė Beata yra įsitikinusi, kad pora būtinai turi gyventi kartu. Neseniai išsiskyrusi su vyru Rolandu Judicku, jauna moteris nemano, kad skambučiai, laiškai ir reti susitikimai yra tinkama artimų santykių palaikymo forma. Todėl jos mylimasis brazilų futbolininkas Gleytonas Barbosa neprieštaravo dainininkės reikalavimui kartu su ja gyventi Lietuvoje.

Japonas Fumito Tomoi ilgą laiką su savo mergina bendravo tik internetu, mat jis gyveno Lietuvoje, o ji — Japonijoje. Tačiau toks bendravimas abiem buvo per sunkus išbandymas. Laidoje šį vakarą Fumito atsisveikins su Lietuva.

Pikantiškų fotosesijų modelis Jurgita Tvarijonaitė mano, kad atstumas kartais išeina į naudą. Užsienyje daug laiko praleidžianti moteris mano, kad jei su širdies draugu nuolat laiką būtų leidę kartu, šis bendravimas jau būtų nutrūkęs.

Išrinktas į Seimą ir persikėlęs į Vilnių klaipėdietis Eligijus Masiulis su žmona penkerius metus gyveno atskirai ir susitikdavo tik savaitgaliais. Ar tokie reti susitikimai nepaveikė Masiulių šeimos santykių?


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.