Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Šok ir lieknėk“ atomazga: projektą laimėjo 32,5 kg atsikratęs Tomas Tracevskis

„Šok ir lieknėk“ atomazga: projektą laimėjo 32,5 kg atsikratęs Tomas Tracevskis

Ką tik finišavusi TV3 sunkiasvorė premjera „Šok ir lieknėk“ buvo sėkminga vienam iš trijų finalistų vyrukų Tomui Tracevskiui ir jo partnerei Sandrai Saikauskaitei. T. Tracevskis iš studijos išvyko gerokai papilnėjusia pinigine ir kur kas lengvesniu pilvu. Atsikratęs nereikalingų 32,5 kg TV3 projekto lyderis laimėjo 32 500 litų piniginį prizą. Pirmos vietos laimėtojams taip pat buvo įteiktos specialiai „Šok ir lieknėk“ projektui sukurtos skulptoriaus juvelyro Mindaugo Juodžio statulėlės.

Antroje vietoje liko Arvydas Makselis, nusimetęs 37,4 kg, trečią vietą pelnė didžiausia projekto intrigante pakrikštyta Rūta Malkutė, netekusi 26,4 kg. Ketvirtoje vietoje liko finalistas Mantas Degutis, atsikratęs 30,8 kg antsvorio.

„Šok ir lieknėk“ laimėjimą lėmė ne tik numestas antsvoris, o ir visose laidose dalyviams skirti komisijos balai. Jų T. Tracevskis surinko daugiausiai – net 60. Bendras komisijos vertinimas A. Makseliui ir jo partnerei Veronikai Brasaitei siekė 57 balus, R. Malkutė ir Aurelijus Grigas iš viso surinko 50 balus, M. Degutis ir Evelina Kauklienė komisijos įvertinti 55 balais.

T. Tracevskis tyliai artėjo prie finišo linijos ir per daug nesivėlė į tarp kai kurių dalyvių kilusias intrigas. Tik „Šok ir lieknėk“ artėjant prie pabaigos, Tomas pradėjo drąsiau reikšti nuomonę apie savo konkurento Richardo Riškaus pasirodymus ant parketo.

„Šok ir lieknėk“ metu projekto dalyviai visi kartu atsikratė 223,5 kg. Dešimt savaičių dalyviai uoliai treniravosi šokių salėse. Kiekvieną dieną jie ant parketo praleisdavo po tris keturias valandas. Vidutiniškai kiekvienas „Šok ir lieknėk“ dalyvis neteko 23,53 kilogramų.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.